نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorحیدری, سکینهfa_IR
dc.contributor.authorشعبانپور, بهارهfa_IR
dc.contributor.authorعاشوری, پرستوfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T18:26:39Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T18:26:39Z
dc.date.available1399-07-08T18:26:39Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T18:26:39Z
dc.date.issued2019-01-21en_US
dc.date.issued1397-11-01fa_IR
dc.date.submitted2019-11-01en_US
dc.date.submitted1398-08-10fa_IR
dc.identifier.citationحیدری, سکینه, شعبانپور, بهاره, عاشوری, پرستو. (1397). کاربرد فیبرهای خوراکی در سوریمی و فرآورده های حاصل از آن. مجله شیل, 6(4), 151-157.fa_IR
dc.identifier.issn2588-5626
dc.identifier.issn2538-4147
dc.identifier.urihttp://shilsj.ut.ac.ir/article_73391.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/44145
dc.description.abstractامروزه اکثر مصرف کنندگان علاوه بر سالم بودن غذا و ارزش تغذیه­ای آن به اثرات سلامت بخش آن نیز توجه دارند. فرآورده­های غذایی دریایی حاوی پروتئین و چربی­های سودمند هستند ولی دارای فیبر کمی می­باشند که با افزودن فیبرهای خوراکی (فیبر گندم، جودوسر، سلولز و....) از نظر تغذیه­ای کامل­تر می­گردند. غنی­سازی سوریمی و فرآروده­های حاصل از آن با فیبرهای خوراکی می­تواند در جلوگیری از بیمار­های قلبی، دیابت، چاقی موثر باشد. فیبرهای خوراکی می­توانند در سوریمی و فرآروده­های حاصل از آن به عنوان اتصال­دهنده­ها، پرکننده­ها، پوشش­دهنده­ها استفاده شوند و اثرات مثبتی بر pH، بافت، رنگ و ویژگی­های حسی داشته باشند.  با توجه به اینکه اثرات استفاده از فیبرهای مختلف متفاوت می­باشد، بنابراین این مقاله به مروری بر استفاده از فیبرهای مختلف در تولید فرآورده­های سوریمی می­پردازد.fa_IR
dc.format.extent417
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofمجله شیلfa_IR
dc.subjectسلامت‌بخشfa_IR
dc.subjectفیبر خوراکیfa_IR
dc.subjectسوریمیfa_IR
dc.subjectفرآورده های شیلاتیfa_IR
dc.subjectغنی‌سازیfa_IR
dc.titleکاربرد فیبرهای خوراکی در سوریمی و فرآورده های حاصل از آنfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری فرآوری محصولات شیلاتی، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار، گروه شیلات، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگانfa_IR
dc.contributor.department2 استادیار، گروه شیلات، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگانfa_IR
dc.citation.volume6
dc.citation.issue4
dc.citation.spage151
dc.citation.epage157
nlai.contributor.orcid0000-0001-6632-5893


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد