| dc.contributor.author | حیدری, سکینه | fa_IR | 
| dc.contributor.author | شعبانپور, بهاره | fa_IR | 
| dc.contributor.author | عاشوری, پرستو | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T18:26:39Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T18:26:39Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-08T18:26:39Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-29T18:26:39Z |  | 
| dc.date.issued | 2019-01-21 | en_US | 
| dc.date.issued | 1397-11-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2019-11-01 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1398-08-10 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | حیدری, سکینه, شعبانپور, بهاره, عاشوری, پرستو. (1397). کاربرد فیبرهای خوراکی در سوریمی و فرآورده های حاصل از آن. مجله  شیل, 6(4), 151-157. | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2588-5626 |  | 
| dc.identifier.issn | 2538-4147 |  | 
| dc.identifier.uri | http://shilsj.ut.ac.ir/article_73391.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/44145 |  | 
| dc.description.abstract | امروزه اکثر مصرف کنندگان علاوه بر سالم بودن غذا و ارزش تغذیهای آن به اثرات سلامت بخش آن نیز توجه دارند. فرآوردههای غذایی دریایی حاوی پروتئین و چربیهای سودمند هستند ولی دارای فیبر کمی میباشند که با افزودن فیبرهای خوراکی (فیبر گندم، جودوسر، سلولز و....) از نظر تغذیهای کاملتر میگردند. غنیسازی سوریمی و فرآرودههای حاصل از آن با فیبرهای خوراکی میتواند در جلوگیری از بیمارهای قلبی، دیابت، چاقی موثر باشد. فیبرهای خوراکی میتوانند در سوریمی و فرآرودههای حاصل از آن به عنوان اتصالدهندهها، پرکنندهها، پوششدهندهها استفاده شوند و اثرات مثبتی بر pH، بافت، رنگ و ویژگیهای حسی داشته باشند.  با توجه به اینکه اثرات استفاده از فیبرهای مختلف متفاوت میباشد، بنابراین این مقاله به مروری بر استفاده از فیبرهای مختلف در تولید فرآوردههای سوریمی میپردازد. | fa_IR | 
| dc.format.extent | 417 |  | 
| dc.format.mimetype | application/pdf |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.relation.ispartof | مجله  شیل | fa_IR | 
| dc.subject | سلامتبخش | fa_IR | 
| dc.subject | فیبر خوراکی | fa_IR | 
| dc.subject | سوریمی | fa_IR | 
| dc.subject | فرآورده های شیلاتی | fa_IR | 
| dc.subject | غنیسازی | fa_IR | 
| dc.title | کاربرد فیبرهای خوراکی در سوریمی و فرآورده های حاصل از آن | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.contributor.department | دانشجوی دکتری فرآوری محصولات شیلاتی، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشیار، گروه شیلات، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان | fa_IR | 
| dc.contributor.department | 2 استادیار، گروه شیلات، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 6 |  | 
| dc.citation.issue | 4 |  | 
| dc.citation.spage | 151 |  | 
| dc.citation.epage | 157 |  | 
| nlai.contributor.orcid | 0000-0001-6632-5893 |  |