مرور دوره 15, شماره 2 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 29
| موضوع |
|---|
| اسپکتروسکوپی فروسرخ نزدیک [1] |
| انبارداری [1] |
| آنالیز چندمتغیره [1] |
| بقایای برنج [1] |
| بیخاکورزی [1] |
| توانایی بهدام انداختن رادیکالهای آزاد [1] |
| خصوصیات پخت برنج [1] |
| خواص آنتیاکسیدانی [1] |
| درصد شکستگی [1] |
| رنسیمت [1] |
| روشهای پیشپردازش [1] |
| زمان رسیدن [1] |
| سختی برنج [1] |
| سفیدی [1] |
| ضایعات [1] |
| عملکرد [1] |
| غیر مخرب [1] |
| قدرت احیاکنندگی آهن [1] |
| متیل سیکلوپروپن [1] |
| مدیریت بقایای گیاهی [1] |



