مرور دوره 15, شماره 2 بر اساس موضوع "قدرت احیاکنندگی آهن"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
ارزیابی خواص آنتیاکسیدانی و آنتی رادیکالهای آزاد عصارههای بهدست آمده از هسته انار (Punica granatum L.)
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2014-08-23)در این پژوهش عصارة هستة انار با شش حلال با درجات مختلف قطبیت استخراج شد. بازده استخراج، ظرفیت آنتیاکسیدانی و احیاکنندگی، توانایی به دام انداختن رادیکالهای آزاد، ارزیابی تأثیر آن بر مقاومت حرارتی و شرایط اکسیداسیون ...



