مرور دوره 15, شماره 2 بر اساس موضوع "سختی برنج"

  • بررسی اثر پاربویل کردن بر خصوصیات تبدیل و کیفی سه رقم طارم، شیرودی و فجر 

    لطیفی, عاصفه؛ علیزاده, محمدرضا (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2014-08-23)
    نیم‌جوش کردن یا پاربویل کردن مخلوطی از تیمار آبی و حرارتی بر شلتوک و شامل سه مرحلۀ اصلی است: خیساندن در آب، حرارت‌دهی با بخار و خشک کردن.  مهم­ترین هدف پاربویل کردن کاهش درصد شکستگی برنج است، هرچند ارزش غذایی آن نیز افزایش ...