مرور دوره 16, شماره 1 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
- 
برآورد شوری خاک در محدوده ریشه نیشکر با مدیریتهای مختلف آبیاری و زهکشی در کشت و صنعت امام خمینی با استفاده از مدل SaltMod (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2015-05-22)نیشکر از جمله گیاهانی است که در ناحیۀ گرم خوزستان، آب مصرفی بسیار بالایی دارد و استفادۀ بهینه از آب برای کشت پایدار نیشکر با اهمیت است. بررسیهایمتعدد دربارۀمصرفآبنیشکرنشان میدهد کهدربرخی از کشت و صنعتها، مصرف آب بیش ...
 
- 
بررسی اثر اسید اولئیک بر ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و سد کنندگی فیلم خوراکی ثعلب (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2015-05-22)فیلمهای جدید خوراکی بر پایه ثعلب(که از گیاه ثعلب، Orchis mascula بهدست میآید) و اسید اولئیک با نسبتهای 10، 20 و 30 (درصد وزنی/ وزنی) با استفاده از روش تشکیل امولسیون با هدف بهبود سدکنندگی نسبت به بخار آب و خواص مکانیکی ...
 
- 
بررسی امکان افزایش سرعت پیشروی نشاکار نیمهخودکار با تغییر الگوی کاشت از تک نشایی به چند نشایی (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2015-05-22)در سالهای اخیر یک ماشین نشاکار نیمهخودکار 9 ردیفه مخصوص نشای ریشه لخت پیاز ساخته شده که بیشنه ظرفیت مزرعهای موثر آن با 9 کارگر نشاگذار 3/0 هکتار در روز است. این ظرفیت با سرعت پیشروی 8 سانتیمتر در ثانیه بهدست میآید ...
 
- 
بررسی تأثیر ویژگیهای هیدرودینامیکی غیراشباع بر میزان تراوش و پایداری شیب بالادست سد خاکی همگن در اثر تخلیه سریع مخزن (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2015-05-22)تحلیل تراوش از بدنۀ سدهای خاکی، علاوه بر تعیین مقدار هدر رفت آب، در تحلیل پایداری این سازهها نیز نقش بسیار اساسی و با اهمیتی دارد. در این پژوهش، تأثیر خصوصیات هیدرولیکی مصالح و همچنین نسبت و شدت تخلیۀ آب در معیارها و ...
 
- 
خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلمهای خوراکی بر پایه کفیران و پروتئینهای آب پنیر (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2015-05-22)در این پژوهش، فیلمهای مرکب خوراکی کفیران- پروتئینهای آب پنیر با نسبتهای مختلف (30:70، 50:50، 70:30، 90:10) به روش قالبریزی ساخته شدند. نتایج بررسی خواص فیزیکی شامل ضخامت، میزان رطوبت، انحلالپذیری در آب و خواص مکانیکی ...
 
- 
مدلسازی مسیر جریان میوه پوستگیری شده و پوستگیری نشده زیتون تلخ از یک مخزن (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2015-05-22)در این پژوهش میوه زیتون تلخ به دو صورت پوستگیری شده و پوستگیری نشده تهیه و خصوصیات سیالی آنها شامل میانگین قطر هندسی، ضریب کرویت، چگالی ظاهری، زاویۀ اصطکاک ایستایی، زاویۀ اصطکاک داخلی اندازهگیری شد. چگونگی حرکت و مقدار ...
 



