• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات سامانه‌ها و مکانیزاسیون کشاورزی
    • دوره 16, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات سامانه‌ها و مکانیزاسیون کشاورزی
    • دوره 16, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی اثر اسید اولئیک بر ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و سد کنندگی فیلم خوراکی ثعلب

    (ندگان)پدیدآور
    اکرامی, محمدامام جمعه, زهرامحمدی کیا, میلاد
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    فیلم­های جدید خوراکی بر پایه ثعلب(که از گیاه ثعلب،  Orchis mascula به­دست می­آید) و اسید اولئیک با نسبت­های 10، 20 و 30 (درصد وزنی/ وزنی) با استفاده از روش تشکیل امولسیون با هدف بهبود سدکنندگی نسبت به بخار آب و خواص مکانیکی آنها تهیه شدند.  با افزایش غلظت اسید اولئیک تا 30 درصد وزنی درصد فیلم­های تهیه شده از ثعلب، نفوذپذیری به اکسیژن (27درصد)، ازدیاد طول (86 درصد) و ضخامت (2درصد) به طرز معنی­داری (05/0>P) افزایش یافت، درحالی­که استحکام کششی (37 درصد)، انحلال­پذیری (39درصد)، شفافیت (13درصد) و نفوذپذیری به بخار آب (54 درصد) کاهش پیدا کرد.  با افزایش غلظت اسید اولئیک، رنگ فیلم ثعلب کمی به زرد متمایل شد، اگرچه هنوز هم در ظاهر شفاف به­ نظر می­رسید.  با توجه به خواص مطلوب سدکنندگی و ضد رطوبتی فیلم ثعلب، می­توان از آن برای بسته­بندی آن دسته از مواد غذایی که رطوبت کمی دارند و یا میل ترکیبی چندانی به آب ندارند، استفاده کرد.
    کلید واژگان
    اسید اولئیک
    ثعلب
    خواص مکانیکی
    نفوذپذیری نسبت به بخار آب و گاز

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2015-05-22
    1394-03-01
    ناشر
    موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
    سازمان پدید آورنده
    دانشجوی کارشناسی ارشد
    استادگروه علوم و مهندسی صنایع غذایی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
    دانشجوی کارشناسی ارشد

    شاپا
    2476-4612
    24764620
    URI
    https://dx.doi.org/10.22092/erams.2015.101991
    https://amsr.areeo.ac.ir/article_101991.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/422487

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب