مرور دوره 9, شماره 2 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
-
اثر حذف صفت سن بلوغ جنسی از تابع هدف انتخاب و نسبت خروس های انتخاب شده بر پاسخ به انتخاب صفات در مرغ های بومی
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2020-07-22)هدف تحقیق حاضر، بررسی اثر حذف صفت سن بلوغ جنسی از تابع هدف انتخاب مرغهای بومی بود. بدین منظور، پیشبینی میزان رشد ژنتیکی، پاسخ اقتصادی و نرخ همخونی به وسیله شبیهسازی قطعی برنامه انتخاب تکمرحلهای با نسلهای مجزا انجام ...
-
پروفایل ترانسکریپتومی اندومتریوم برای رشد و طویلشدگی رویان گاوهای شیری
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2020-07-22)در تحقیق حاضر، به منظور شناسایی ژنهای درگیر در طویلشدگی رویان گاوهای شیری، شناسایی آثار متقابل بین ژنی و واکاوی ماژولهای مهم و عملکردی در طول این فرآیند از دادههای ترانسکریپتومی استفاده شد. رشد، تکوین موفقیتآمیز رویان ...
-
تأثیر سطوح مختلف اسیدهای چرب امگا-3 بر عملکرد مرغ های تخم گذار در شرایط تنش فیزیولوژیکی القاء شده با دگزامتازون
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2020-07-22)تاثیر اسیدهای چرب امگا-3 بر عملکرد و صفات فیزیکی تخممرغ در مرغهای تخمگذار در شرایط تنش فیزیولوژیکی با استفاده از 96 قطعه مرغ تخمگذار لوهمن سفید (LSL-Lite) در یک آزمایش فاکتوریل2×3 با دو سطح تنش (تنش و بدون تنش) و سه ...
-
اثر نانو ذرات نقره بر عملکرد تولیدمثلی بلدرچین نر ژاپنی
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2020-07-22)نانو ذرات نقـره به دلیل خصوصیات ضد باکتریایـی جهت ضدعفونی محیط، تجهیزات و نیز گندزدائی آب در مزارع مختلف طیور مورد استفاده قرار میگیرد. یکی از مشکلات مزارع مرغ مادر، افت باروری خروس در اواسط دوره تولید است. لذا هدف این ...
-
اثر تراکم نشانگرها و اندازه جمعیت مرجع بر صحت مستندسازی در داده شبیه سازی شده
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2020-07-22)در پژوهش حاضر، اثر اندازه جمعیت مرجع و تعداد نشانگرهای چندشکلی تک نوکلئوتیدی (SNP) گمشده بر صحت مستندسازی (ایمپیوتیشن) مورد بررسی قرار گرفت. از نرمافزار QMSim برای ایجاد بانک اطلاعاتی مرجع به تعداد 1000 حیوان شبیهسازی ...
-
ارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی ضایعات برداشت زرشک در مقایسه با یونجه
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2020-07-22)رقابت خوراک دام با غذای انسان یکی از چالشهای اصلی در پایداری سیستمهای تولید دامی است و از این منظر، شناسایی و تعیین ارزش غذایی ضایعات کشاورزی به عنوان جایگزین در تغذیه دام، اهمیّت دارد. پژوهش حاضر به منظور تعیین ارزش ...



