دوره 2, زمستان 97

 

ارسال های اخیر

  • پرورش ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) به روش تک گونه ای و متراکم از مرحله انگشت قدی تا مرحله ۵۰ گرمی 

    صیاد بورانی, محمد؛ ولی پور, علیرضا؛ پورکاظمی, محمد؛ عفت پناه, ایرج؛ محمدی تبار, بهمن؛ گلشن, مهدی (پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور(بندر انزلی), 2018-12-22)
    ماهی سوف از گونه های باارزش ، بومی و اقتصادی دریای خزر و حوزه آبریز آن محسوب می شود که از دهه ۶۰ خورشیدی فقط به بازسازی ذخایر آن توجه شده و برای ورود این گونه به صنعت آبزی پروری کشور کار چندانی صورت نگرفته است.  این فعالیت ...

  • مروری برفایتوبیوتیکهای مطالعه شده بر روی ماهی قزل آلای رنگین کمان 

    روفچائی, رودابه؛ میرواقفی, علیرضا؛ ولی پور, علیرضا؛ حسینی فر, سید حسین؛ پروانه مقدم, داریوش (پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور(بندر انزلی), 2018-12-22)
    در طی سالهای اخیر آبزی پروری سرعت بالایی را در تولید گوشت به موازات افزایش جمعیت انسانی داشته است. با این حال با افزایش سیستمهای پرورش متراکم و نیمه متراکم در این صنعت شیوع بیماریهای همه­گیر افزایش پیدا کرده است .پرورش ...

  • استخراج پلی ساکارید فوکوئیدان از جلبک های قهوه ای: بررسی خواص، کاربردها و پتانسیل های بالقوه در توسعه آبزی پروری 

    رادخواه, علیرضا؛ صادقی نژادماسوله, اسماعیل (پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور(بندر انزلی), 2018-12-22)
    جلبک­ها منابع بسیار غنی از ترکیبات ضروری هستند که به عنوان ماده غذایی در صنعت آبزی­پروری مورد استفاده قرار    می­گیرند. در طول چند دهه گذشته، ترکیبات جدید و متعددی از جلبک­ها استخراج شده­اند و بسیاری از این مواد نشان ...

  • مقایسه خصوصیات کیفی کیلکای سوخاری خام و پخته با لعاب معمولی و تمپورا 

    رهنما سنگاچینی, معصومه؛ زارع گشتی, قربان؛ خدابنده, فرشته؛ دادای قندی, عظمت (پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور(بندر انزلی), 2018-12-22)
    این تحقیق به منظور افزایش سرانه مصرف منابع پروتئینی دریایی که نیازمند بازنگری در روشهای عمل آوری سنتی بوده و همچنین استفاده اقتصادی از ماهیان ریز اندام مانند کیلکا ماهیان که بصورت عادی از بازار پسندی خوبی برخوردار نیستند ...