دوره 2, زمستان 97
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
پرورش ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) به روش تک گونه ای و متراکم از مرحله انگشت قدی تا مرحله ۵۰ گرمی
(پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور(بندر انزلی), 2018-12-22)ماهی سوف از گونه های باارزش ، بومی و اقتصادی دریای خزر و حوزه آبریز آن محسوب می شود که از دهه ۶۰ خورشیدی فقط به بازسازی ذخایر آن توجه شده و برای ورود این گونه به صنعت آبزی پروری کشور کار چندانی صورت نگرفته است. این فعالیت ...
-
مروری برفایتوبیوتیکهای مطالعه شده بر روی ماهی قزل آلای رنگین کمان
(پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور(بندر انزلی), 2018-12-22)در طی سالهای اخیر آبزی پروری سرعت بالایی را در تولید گوشت به موازات افزایش جمعیت انسانی داشته است. با این حال با افزایش سیستمهای پرورش متراکم و نیمه متراکم در این صنعت شیوع بیماریهای همهگیر افزایش پیدا کرده است .پرورش ...
-
استخراج پلی ساکارید فوکوئیدان از جلبک های قهوه ای: بررسی خواص، کاربردها و پتانسیل های بالقوه در توسعه آبزی پروری
(پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور(بندر انزلی), 2018-12-22)جلبکها منابع بسیار غنی از ترکیبات ضروری هستند که به عنوان ماده غذایی در صنعت آبزیپروری مورد استفاده قرار میگیرند. در طول چند دهه گذشته، ترکیبات جدید و متعددی از جلبکها استخراج شدهاند و بسیاری از این مواد نشان ...
-
مقایسه خصوصیات کیفی کیلکای سوخاری خام و پخته با لعاب معمولی و تمپورا
(پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور(بندر انزلی), 2018-12-22)این تحقیق به منظور افزایش سرانه مصرف منابع پروتئینی دریایی که نیازمند بازنگری در روشهای عمل آوری سنتی بوده و همچنین استفاده اقتصادی از ماهیان ریز اندام مانند کیلکا ماهیان که بصورت عادی از بازار پسندی خوبی برخوردار نیستند ...



