دوره 1, شماره 1

 

ارسال های اخیر

  • معرفی کمباین‌های کاه‌کوب گندم 

    صفری, محمود؛ صالحی, جمشید؛ رستمی, محمد علی (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2020-02-20)
    در کمباین های رایج، کاه تولیدی در سطح مزرعه ریخته می شود که می تواند با توجه به نیاز کشور به خوراک دام، مورد استفاده قرار گیرد. از طرفی وجود ساقه های بلند بیرون ریخته شده از پشت کمباین های رایج، باعث ایجاد مزاحمت در کشت ...

  • ماشین پشتی برداشت گل محمدی 

    روستاپور, امیدرضا؛ گازر, حمید رضا (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2020-02-20)
    گل محمدی از مهم‌ترین انواع رز در دنیاست. برداشت این محصول، حساس و پرهزینه است. زمان برداشت گل محمدی، از اوایل اردیبهشت تا اواخر خرداد ماه در هوای خنک بامدادی است. با توجه به محدودیت‌های یادشده، ارائه یک دستگاه برداشت که ...

  • افزایش ماندگاری توت‌فرنگی با عملیات مناسب برداشت، ضدعفونی و بسته‌بندی 

    گلشن تفتی, ابوالفضل؛ میرمجیدی هشتجین, عادل (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2020-02-20)
    میوه توت‌فرنگی به دلیل میزان تنفس و فعالیت متابولیکی بالا، بافت نرم و نداشتن پوست محافظ، به از دست دادن رطوبت، آسیب‌های مکانیکی و پوسیدگی‌های قارچی حساس بوده و بنابراین، دارای عمر پس از برداشت کوتاهی است. آسیب‌های مکانیکی ...

  • راهکارهای کاهش ضایعات محصولات باغی (گیلاس، زردآلو، انگور و سیب) با فرآوری و بسته‌بندی مناسب 

    شیخ الاسلامی, زهرا؛ کریمی, مهدی؛ قیافه داودی, مهدی (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2020-02-20)
    در ارتباط با میوه گیلاس باید گفت که نمونه‏های حاوی دو ردیف میوه، با تعداد سوراخ‏های 100 عدد و نگهداری‏شده در دمای 3 و 5 درجه سانتی‏‏گراد انتظارات مصرف‏کننده از یک میوه به لحاظ خصوصیات بافتی و ظاهری را مهیا می‏سازد .در ...