• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی
    • دوره 1, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی
    • دوره 1, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    افزایش ماندگاری توت‌فرنگی با عملیات مناسب برداشت، ضدعفونی و بسته‌بندی

    (ندگان)پدیدآور
    گلشن تفتی, ابوالفضلمیرمجیدی هشتجین, عادل
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    566.1کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    میوه توت‌فرنگی به دلیل میزان تنفس و فعالیت متابولیکی بالا، بافت نرم و نداشتن پوست محافظ، به از دست دادن رطوبت، آسیب‌های مکانیکی و پوسیدگی‌های قارچی حساس بوده و بنابراین، دارای عمر پس از برداشت کوتاهی است. آسیب‌های مکانیکی وارد شده به محصول در هنگام برداشت، جابه‌جایی و بسته‌بندی، تهاجم کپک‌ها و شرایط نامناسب نگهداری از عوامل مهم در فساد توت‌فرنگی به شمار می‌روند. کپک خاکستری از مهم‌ترین عوامل میکروبی محدودکننده طول عمر پس از برداشت میوه توت‌فرنگی است که سبب پوسیدگی محصول می‌شود. عدم رعایت نکات ضروری در هنگام برداشت و آماده-سازی میوه توت‌فرنگی، سبب فساد سریع‌تر آن می‌شود. بکارگیری روش مناسب برای برداشت، جابه‌جایی و آماده‌سازی و نیز استفاده از مواد ضد میکروبی مجاز در کاهش ضایعات و افزایش زمان ماندگاری این محصول تأثیر بسزایی دارد که در این مقاله به آن پرداخته شده است.

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2020-02-20
    1398-12-01
    ناشر
    مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
    سازمان پدید آورنده
    استادیار بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوری‌های پس از برداشت، مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایران
    استادیار بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوری‌های پس از برداشت، مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایران

    URI
    https://awbmj.areeo.ac.ir/article_121115.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/41734

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب