| dc.contributor.author | ملکی پور, هلیانه | fa_IR |
| dc.contributor.author | شادمهری, نیلوفر | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T12:05:45Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T12:05:45Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T12:05:45Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T12:05:45Z | |
| dc.date.issued | 2019-09-23 | en_US |
| dc.date.issued | 1398-07-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2018-07-25 | en_US |
| dc.date.submitted | 1397-05-03 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | ملکی پور, هلیانه, شادمهری, نیلوفر. (1398). بررسی ویژگیهای مبلمان مؤثر در ایجاد وفاداری مراجعین به رستوران. بررسیهای بازرگانی, 17(97), 8-19. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2676-7562 | |
| dc.identifier.issn | 2676-735X | |
| dc.identifier.uri | http://barresybazargani.itsr.ir/article_37282.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/415235 | |
| dc.description.abstract | مراجعه به رستورانها نسبت به گذشته افزایش چشمگیری داشته و به تبع آن تعداد رستورانها نیز افزایش قابل توجهی پیدا کرده است. به همین دلیل جذب مشتری و تبدیل آنها به مشتریهای وفادار برای رستوراندارها از اهمیت زیادی برخوردار است. هدف پژوهش حاضر، رسیدن به ویژگیهای مبلمانی است که در فضاسازی رستوران مورد استفاده قرار گیرد و بتواند در ایجاد دلبستگی نسبت به رستوران نقش جدی ایفا کند، به نحوی که در مشتریان برای مراجعات بعدی ایجاد وفاداری نماید. در این پژوهش که یک پژوهش کاربردی و کیفی است، روایی و پایایی ابزار پیمایش توسط روش بازآزمایی و آلفای کرونباخ سنجیده شده و یافتهها با نرمافزار spss22 تحلیل شدند. با استفاده از ابزار مصاحبه و پرسشنامه 45 نفر از افرادی که بیش از دو بار در ماه به رستوران میروند، 10 نفر از کارکنان رستوران که بر رفتار مشتریان تسلط داشتند و 50 ساعت-نفر رفتارنگاری مراجعین به رستوران در دو منطقه شمال و شمال غرب تهران و مطالعه بر روی مسیرهای حرکتی آنها انجام گرفت. نتایج حاصله نشان داد، برای حصول هدف، لازم است مبلمان دارای 12 ویژگی باشد که میتوان آنها را در سه گروه: وجود شرایط راحت و آرامبخش، امکان برقراری ارتباط با یکدیگر و ایجاد داستانهایی با تم عاطفی بین مراجعین و فضای رستوران، دستهبندی نمود. (05/0>p) | fa_IR |
| dc.format.extent | 5558 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | بررسیهای بازرگانی | fa_IR |
| dc.subject | رضایت مشتری / روایتگری/مبلمان رستوران/وفاداری مشتری | fa_IR |
| dc.title | بررسی ویژگیهای مبلمان مؤثر در ایجاد وفاداری مراجعین به رستوران | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.contributor.department | کارشناس ارشد طراحی صنعتی، دانشکده هنرهای کاربردی، دانشگاه هنر، تهران، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار، طراحی صنعتی، دانشکده هنرهای کاربردی دانشگاه هنر، تهران، ایران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 17 | |
| dc.citation.issue | 97 | |
| dc.citation.spage | 8 | |
| dc.citation.epage | 19 | |