مرور دوره 1, شماره 3 بر اساس تاریخ انتشار

  • ساخت و آزمون یک مدل ساده برای پیش‏بینی پتانسیل تولید ماده خشک در ارزن مرواریدی 

    پدیدآور نامشخص (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و انجمن زراعت و اصلاح نباتات ایران, 2008-11-21)
    به‌‌منظور ارزیابی پتانسیل عملکرد ماده خشک در ارزن مرواریدی، یک مدل مکانیستیک ساده تدوین شد. پارامترهای مورد نیاز برای ساخت این مدل از یک سری آزمایش‌های مزرعه‌ای، آزمایش‏های انجام شده در محیط‌های کنترل شده و داده‏های واقعی ...

  • تأثیر تریکودرما (spp. Trichoderma) و انواع مختلف کودهای آلی بر رشد و نمو سویا [Glycine max (L). Merril] 

    پدیدآور نامشخص (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و انجمن زراعت و اصلاح نباتات ایران, 2008-11-21)
    بررسی موجودات خاکزی و برهم‌کنش روابط همزیستی مفید بین اجزاء بوم‌نظام در زنجیره‌های غذائی و چرخه‌های حیاتی یکی از مباحث نوین کشاورزی پایدار در مدیریت منابع خاک است. به‌منظور بررسی اثرات دو گونه تریکودرما و انواع کودهای آلی ...

  • بررسی انتقال مجدد نیتروژن در ارقام مختلف برنج ( Oryza sativa L.) در مقادیر و تقسیط مختلف‌ کود نیتروژن 

    پدیدآور نامشخص (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و انجمن زراعت و اصلاح نباتات ایران, 2008-11-21)
    به‌منظور بررسی تأثیر مقادیر و تقسیط کود نیتروژن بر انتقال مجدد نیتروژن در ارقام مختلف برنج، آزمایشی در سال 1385 در مؤسسه تحقیقات برنج کشور (آمل) به‌صورت کرت‌های دو بار خرد شده در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی در سه تکرار ...

  • ارزیابی تحمل به خشکی در ارقام مختلف کلزا براساس شاخص¬های ارزیابی تنش در انتهای فصل رشد 

    پدیدآور نامشخص (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و انجمن زراعت و اصلاح نباتات ایران, 2008-11-21)
    به‌‌منظور ارزیابی تحمل به خشکی در ارقام مختلف کلزا براساس شاخص¬های ارزیابی تنش در انتهای فصل رشد، آزمایشی به‌‌صورت کرت¬های خرد شده در قالب طرح پایه بلوک¬های کامل تصادفی با چهار تکرار در سال زراعی ۸٥-١٣٨٤ در مزرعه پژوهشی ...

  • پاسخ به گزینش غیرمستقیم برای عملکرد و میزان روغن دانه در گلرنگ 

    پدیدآور نامشخص (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و انجمن زراعت و اصلاح نباتات ایران, 2008-11-21)
    هدف اصلی از انجام این مطالعه درک روابط ژنتیکی بین خصوصیات کمی و کیفی گلرنگ و کمی‏سازی تأثیر انتخاب یک صفت بر سایر صفات بود. این مطالعه در مزرعه آزمایشی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان طی سال‏های زراعی 1380 و 1381 با ...