| dc.date.accessioned | 1399-07-09T10:33:02Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T10:33:02Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-09T10:33:02Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-30T10:33:02Z |  | 
| dc.date.issued | 2011-05-22 | en_US | 
| dc.date.issued | 1390-03-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2013-10-29 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1392-08-07 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | (1390). ارزیابی میزان بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از ارقام برنج ایرانی. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(1), 89-101. | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2423-3544 |  | 
| dc.identifier.issn | 2423-3803 |  | 
| dc.identifier.uri | http://ejfpp.gau.ac.ir/article_1331.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/383869 |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | fa_IR | 
| dc.publisher | Gorgan University Of Agricultural Sciences | en_US | 
| dc.relation.ispartof | نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Journal of Food Processing and Preservation | en_US | 
| dc.title | ارزیابی میزان بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از ارقام برنج ایرانی | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 3 |  | 
| dc.citation.issue | 1 |  | 
| dc.citation.spage | 89 |  | 
| dc.citation.epage | 101 |  |