مرور دوره 6, شماره 1 بر اساس موضوع "شیره خرما"

  • ارزیابی برخی از خصوصیات شیمیایی و حسی شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول شکر 

    مردانی, ماریه؛ فرحناکی, عسگر؛ مصباحی, غلامرضا؛ گلمکانی, محمد تقی؛ مجذوبی, مهسا (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2014-05-22)
    شیره خرما، کنسانتره خرما و قند مایع خرما از فراورده های به دست آمده از خرماهای درجه 2 و 3 در کارخانه های فراوری خرما و محصولات جانبی آن می باشند. هدف از این پژوهش آن است که با تعیین و بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی این فراورده ...