مرور دوره 6, شماره 1 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 24
| موضوع |
|---|
| ارزیابی حسی [1] |
| تعداد مراحل هموژنیزاسیون [1] |
| تکنولوژی مواد غذایی [2] |
| تکنولوژی مواد غذایی- گرایش غلات [1] |
| خصوصیات ویسکوالاستیک [1] |
| زنده مانی [1] |
| زنده مانی پروبیوتیکها [1] |
| شیره خرما [1] |
| علوم و صنایع غذایی [1] |
| فراپالایش [1] |
| فشار هموژنیزاسیون [1] |
| قند مایع خرما [1] |
| ماست پروبیوتیک [1] |
| مدل ماکسول [1] |
| مدل پلگ-نورمند [1] |
| مهندسی علوم و صنایع غذایی [1] |
| میکروبیولوژی مواد غذایی [1] |
| ویژگی های شیمیایی [1] |
| پذیرش کلی [1] |
| پروبیوتیک [1] |



