ارائه مدل کامپیوتری جهت پیشبینی ماندگاری لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس در ماست پروبیوتیک
(ندگان)پدیدآور
شریفی عرب, غلامعلیرفیعی نظری, روشنکجلالی, حسینعرب عامری, مجیدنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیشماره نشریه
1تاریخ نشر
2012-10-221391-08-01
ناشر
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences
سازمان پدید آورنده
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد دامغاناستادیار دانشگاه آزاد اسلامی گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی واحد دامغان
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی واحد دامغان
کارشناس ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، معاونت غذا و دارو
شاپا
2423-35442423-3803