مرور دوره 2, شماره 1 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
بررسی فرمولاسیون فرآورده میوهای نوین از پوره طالبی (ژل مک) با استفاده از روشهای سطح پاسخ (RSM) و تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2010-03-21)
-
تأثیر شرایط فرآوری بر قدرت ژل ژلاتین پوست کوسه چانه سفید
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2010-03-21)
-
تأثیر مقدار مخمر و زمان تخمیر بر مقدار اسید فیتیک و ویژگیهای ارگانولپتیکی نان بربری در شهرستان گرگان
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2010-03-21)
-
تأثیر پیشتیمار فراصوت بر ویژگیهای جذب آب نخود در فرآیند خیساندن
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2010-03-21)
-
مدلسازی تأثیر دما بر ویسکوزیته عسل
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2010-03-21)
-
نگرشی جدید در تولید کنسانتره پروتئینی کانولا:هیدرولیزin vitro محصولات کانولای (Brasscia napus) فرآوری شده منتخب با غلظتهای مختلف آنزیم فیتاز و شستشو با محلول متانول آمونیاکی
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2010-03-21)



