دوره 2, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
نگرشی جدید در تولید کنسانتره پروتئینی کانولا:هیدرولیزin vitro محصولات کانولای (Brasscia napus) فرآوری شده منتخب با غلظتهای مختلف آنزیم فیتاز و شستشو با محلول متانول آمونیاکی (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2010-03-21)
 
- 
تأثیر پیشتیمار فراصوت بر ویژگیهای جذب آب نخود در فرآیند خیساندن (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2010-03-21)
 
- 
بررسی فرمولاسیون فرآورده میوهای نوین از پوره طالبی (ژل مک) با استفاده از روشهای سطح پاسخ (RSM) و تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2010-03-21)
 
- 
مدلسازی تأثیر دما بر ویسکوزیته عسل (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2010-03-21)
 
- 
تأثیر شرایط فرآوری بر قدرت ژل ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2010-03-21)
 
- 
تأثیر مقدار مخمر و زمان تخمیر بر مقدار اسید فیتیک و ویژگیهای ارگانولپتیکی نان بربری در شهرستان گرگان (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2010-03-21)
 



