تاثیر آرد برنج قهوهای و امولسیفایر منو و دی گلیسیرید بر برخی ویژگیهای کیفی نان سنگک سنتی
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T10:06:37Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T10:06:37Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T10:06:37Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T10:06:37Z | |
| dc.date.issued | 2014-08-23 | en_US |
| dc.date.issued | 1393-06-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2014-09-02 | en_US |
| dc.date.submitted | 1393-06-11 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | (1393). تاثیر آرد برنج قهوهای و امولسیفایر منو و دی گلیسیرید بر برخی ویژگیهای کیفی نان سنگک سنتی. پژوهش های صنایع غذایی, 24(2), 189-200. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-515X | |
| dc.identifier.issn | 2676-5691 | |
| dc.identifier.uri | https://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_1813.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375102 | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه تبریز | fa_IR |
| dc.publisher | University of Tabriz | en_US |
| dc.relation.ispartof | پژوهش های صنایع غذایی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Food Research | en_US |
| dc.title | تاثیر آرد برنج قهوهای و امولسیفایر منو و دی گلیسیرید بر برخی ویژگیهای کیفی نان سنگک سنتی | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 24 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 189 | |
| dc.citation.epage | 200 |
فایلهای این مورد
| فایلها | اندازه | قالب | مشاهده |
|---|---|---|---|
|
فایلی با این مورد مرتبط نشده است. |
|||



