نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-09T10:06:30Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:06:30Z
dc.date.available1399-07-09T10:06:30Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:06:30Z
dc.date.issued2012-08-22en_US
dc.date.issued1391-06-01fa_IR
dc.date.submitted2012-02-26en_US
dc.date.submitted1390-12-07fa_IR
dc.identifier.citation(1391). بهینه¬سازی تولید مربای کم کالری "به" با استفاده از شیرین کننده مصنوعی استویا. پژوهش های صنایع غذایی, 22(2), 155-164.fa_IR
dc.identifier.issn2008-515X
dc.identifier.issn2676-5691
dc.identifier.urihttps://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_337.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375056
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های صنایع غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Researchen_US
dc.titleبهینه¬سازی تولید مربای کم کالری "به" با استفاده از شیرین کننده مصنوعی استویاfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume22
dc.citation.issue2
dc.citation.spage155
dc.citation.epage164


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد