مرور دوره 22, شماره 2 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 5 از 5
-
اثر انبارداری در دماهای مختلف بر میزان رطوبت، مواد جامد محلول، اسیدیته و pH خرمای کبکاب
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-08-22)
-
اثر تیمار 1- متیل سایکلو پروپن در تولید آلفا-فارنزن، اکسیداسیون آن و فعالیت آنزیم¬های کاتالاز و پراکسیداز پوست میوه سیب رقم گرانی اسمیت طی دوره انبارمانی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-08-22)
-
تأثیر نوع و مقدار پایدارکننده¬ها بر پایداری و خواص رئولوژیکی و حسی شیر کاکائو
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-08-22)
-
اثر شرایط محیطی روی مقدار روغن، ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی و اسید چرب روغن کرچک
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-08-22)
-
تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه به عنوان مقلد چربی بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-08-22)



