مرور دوره 22, شماره 2 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 5 از 5
- 
اثر انبارداری در دماهای مختلف بر میزان رطوبت، مواد جامد محلول، اسیدیته و pH خرمای کبکاب (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-08-22)
 
- 
اثر تیمار 1- متیل سایکلو پروپن در تولید آلفا-فارنزن، اکسیداسیون آن و فعالیت آنزیم¬های کاتالاز و پراکسیداز پوست میوه سیب رقم گرانی اسمیت طی دوره انبارمانی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-08-22)
 
- 
اثر شرایط محیطی روی مقدار روغن، ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی و اسید چرب روغن کرچک (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-08-22)
 
- 
تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه به عنوان مقلد چربی بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-08-22)
 
- 
تأثیر نوع و مقدار پایدارکننده¬ها بر پایداری و خواص رئولوژیکی و حسی شیر کاکائو (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-08-22)
 



