بررسی اثر شرایط نگهداری بر قهوهای شدن غیر آنزیمی در کنسانتره انگور سفید
(ندگان)پدیدآور
بکشلو, حجتپیروزی فرد, میر خلیلعلیزاده خالد آباد, محمد
نوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
به منظور مطالعه واکنشهای قهوهای شدن غیر آنزیمی، اندازهگیری مقدار تشکیل 5- هیدروکسی متیل فورفورال و اندیس قهوهای شدن انجام گرفت. در این مطالعه اثر شرایط نگهداری بر قهوهای شدن غیرآنزیمی در کنسانتره انگور سفید مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور نمونهها با سه بریکس (62 ، 5/66 و71) ، در سه دمای (5 ، 15 و 25 درجه سانتیگراد) به مدت 85 روز نگهداری شدند و علاوه بر شاخصهای فوق، رنگ نمونهها توسط دستگاه هانترلب مورد آزمون قرار گرفت. آنالیز دادهها نشان داد که هر سه فاکتور مورد مطالعه یعنی بریکس، زمان و دمای نگهداری کنسانتره بر میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال تأثیر مثبت معنیداری داشتند (05/0P* به مرور کاهش یافته و شاخصa* افزایش یافته است که نشان دهنده قهوهای شدن کنسانتره با گذشت زمان میباشد و شاخص b* تغییر معنیداری نشان نداد (05/0 P > ).
کلید واژگان
قهوهای شدن غیر آنزیمیکنسانتره انگور سفید
نگهداری
هیدروکسی متیل فورفورال
شاخص قهوهای شدن
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2017-04-211396-02-01
ناشر
دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz
سازمان پدید آورنده
گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیهگروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه
گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه
شاپا
2008-515X2676-5691



