مرور دوره 27, شماره 1 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 48
| موضوع |
|---|
| : مایکروویو [1] |
| ارزیابی بافت [1] |
| ارزیابی حسی [1] |
| ازگیلژاپنی [1] |
| املاح معدنی [1] |
| آنالیز حسی [1] |
| آون [1] |
| برگر ترکیبی [1] |
| بستنی رژیمی [1] |
| بستنی سنتی زعفرانی [1] |
| ترانس گلوتامیناز [1] |
| خشک کردن [1] |
| خواص تغذیهای [1] |
| خواص فیزیکیشیمیایی [1] |
| خواص کیفی [1] |
| دی اتیل هگزیل آدیپات [1] |
| رنسیمت [1] |
| ریزساختار [1] |
| سرعت انجماد [1] |
| سوریمی [1] |



