| dc.contributor.author | شبر, سید رضا | fa_IR |
| dc.contributor.author | خدانظری, آی ناز | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T10:05:55Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T10:05:55Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T10:05:55Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T10:05:55Z | |
| dc.date.issued | 2016-05-21 | en_US |
| dc.date.issued | 1395-03-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2016-08-01 | en_US |
| dc.date.submitted | 1395-05-11 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | شبر, سید رضا, خدانظری, آی ناز. (1395). تاثیر عصاره چای سبز و بستهبندی تحتخلاء بر ماندگاری میگوی سفید طی 10 روز نگهداری در یخچال. پژوهش های صنایع غذایی, 26(1), 203-215. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-515X | |
| dc.identifier.issn | 2676-5691 | |
| dc.identifier.uri | https://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_4973.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/374864 | |
| dc.description.abstract | تاثیر بسته بندی تحتخلاء بر ماندگاری میگوی سفید سرتیز (<em>Metapenaeus affinis</em>) نگهداریشده با و بدون پوشش عصاره چای سبز (1 گرم بر لیتر) در طی نگهداری در یخچال (دمای 4 درجه سانتیگراد) به مدت 10 روز جهت اندازهگیری شاخصهای پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، اسیدهای چرب آزاد، ملانوسیس (لکه سیاه) و خصوصیات حسی مورد مطالعه قرار گرفت. مقدار پراکسید، اسید تیوباربیتوریک و اسید چرب آزاد در میگوهای بستهبندی شده تحتخلاء در طی زمان نگهداری با روند کندی افزایش یافتند (05/0 >P). فرآوری میگو با عصاره چای سبز و بسته بندی تحتخلاء باعث کاهش تغییرات شیمیایی و تشکیل ملانوسیس در کمترین میزان خود در مقایسه با میگوهای نگهداری شده در شرایط بستهبندی تحتخلاء و نمونههای شاهد بود (05/0>P). نتایج حاصل از ارزیابی حسی نشان داد که ویژگیهای بافت، بو، طعم، رنگ و پذیرش کلی تمامی تیمارها و نمونه شاهد با گذشت زمان کاسته شد و نمونههای دارای بسته بندی تحتخلاء با عصاره چای سبز بطور معنیدار مقبولیت بهتری از نمونههای بستهبندی شده بدون عصاره چای سبز و شاهد داشتند. به طور کلی، میگوهای نگهداری شده با عصاره چای سبز پیش از بستهبندی تحتخلاء بیشترین مدت زمان ماندگاری را طی نگهداری در یخچال داشتند. | fa_IR |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه تبریز | fa_IR |
| dc.publisher | University of Tabriz | en_US |
| dc.relation.ispartof | پژوهش های صنایع غذایی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Food Research | en_US |
| dc.subject | میگوی سفید سرتیز | fa_IR |
| dc.subject | ماندگاری | fa_IR |
| dc.subject | عصاره چای سبز | fa_IR |
| dc.subject | بستهبندی تحتخلاء | fa_IR |
| dc.title | تاثیر عصاره چای سبز و بستهبندی تحتخلاء بر ماندگاری میگوی سفید طی 10 روز نگهداری در یخچال | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | 1 دانشجوی کارشناسی گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر | fa_IR |
| dc.contributor.department | 2 استادیار گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر | fa_IR |
| dc.citation.volume | 26 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 203 | |
| dc.citation.epage | 215 | |