نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorشبر, سید رضاfa_IR
dc.contributor.authorخدانظری, آی نازfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T10:05:55Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:05:55Z
dc.date.available1399-07-09T10:05:55Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:05:55Z
dc.date.issued2016-05-21en_US
dc.date.issued1395-03-01fa_IR
dc.date.submitted2016-08-01en_US
dc.date.submitted1395-05-11fa_IR
dc.identifier.citationشبر, سید رضا, خدانظری, آی ناز. (1395). تاثیر عصاره چای سبز و بسته‌‌بندی تحت‌خلاء بر ماندگاری میگوی سفید طی 10 روز نگهداری در یخچال. پژوهش های صنایع غذایی, 26(1), 203-215.fa_IR
dc.identifier.issn2008-515X
dc.identifier.issn2676-5691
dc.identifier.urihttps://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_4973.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/374864
dc.description.abstractتاثیر بسته بندی تحت­خلاء بر ماندگاری میگوی سفید سرتیز (<em>Metapenaeus affinis</em>) نگهداری­شده با و بدون پوشش عصاره چای سبز (1 گرم بر لیتر) در طی نگهداری در یخچال (دمای 4 درجه سانتیگراد) به مدت 10 روز  جهت اندازه­گیری شاخص­های پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، اسیدهای چرب آزاد، ملانوسیس (لکه سیاه) و خصوصیات حسی مورد مطالعه قرار گرفت. مقدار پراکسید، اسید تیوباربیتوریک و اسید چرب آزاد در میگوهای بسته­بندی ­شده تحت­خلاء در طی زمان نگهداری با روند کندی افزایش یافتند (05/0 >P). فرآوری میگو با عصاره چای سبز و بسته بندی تحت­خلاء باعث کاهش تغییرات شیمیایی و تشکیل ملانوسیس در کمترین میزان خود در مقایسه با میگوهای نگهداری شده در شرایط بسته­بندی تحت­خلاء و نمونه­های شاهد بود (05/0>P). نتایج حاصل از ارزیابی حسی نشان داد که ویژگیهای بافت، بو، طعم، رنگ و پذیرش کلی تمامی تیمارها و نمونه شاهد با گذشت زمان کاسته شد و نمونه­های دارای بسته بندی تحت­خلاء با عصاره چای سبز بطور معنی­دار مقبولیت بهتری از نمونه­های بسته­بندی شده بدون عصاره چای سبز و شاهد داشتند. به طور کلی، میگوهای نگهداری شده با عصاره چای سبز پیش از بسته­بندی تحت­خلاء بیشترین مدت زمان ماندگاری را طی نگهداری در یخچال داشتند.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های صنایع غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Researchen_US
dc.subjectمیگوی سفید سرتیزfa_IR
dc.subjectماندگاریfa_IR
dc.subjectعصاره چای سبزfa_IR
dc.subjectبسته­بندی تحت­خلاءfa_IR
dc.titleتاثیر عصاره چای سبز و بسته‌‌بندی تحت‌خلاء بر ماندگاری میگوی سفید طی 10 روز نگهداری در یخچالfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.department1 دانشجوی کارشناسی گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهرfa_IR
dc.contributor.department2 استادیار گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهرfa_IR
dc.citation.volume26
dc.citation.issue1
dc.citation.spage203
dc.citation.epage215


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد