مرور دوره 26, شماره 1 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 43
| موضوع |
|---|
| ارزش غذایی [1] |
| ارزن [1] |
| امواج اولتراسونیک [1] |
| آنزیم بری [1] |
| آکریل آمید [1] |
| بافت [1] |
| بستهبندی تحتخلاء [1] |
| ترکیبات فنولی [1] |
| حمام اولتراسونیک [1] |
| خرما [1] |
| خشک کن انجمادی [1] |
| رنگ [1] |
| روغن آفتابگردان [1] |
| روغن سویا و صمغگیری [1] |
| روغن پالم [1] |
| سرخ کردن [1] |
| سطح پاسخ [1] |
| صمغ عربی [1] |
| صمغ کتیرا [1] |
| عصاره چای سبز [1] |



