نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-09T10:05:48Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:05:48Z
dc.date.available1399-07-09T10:05:48Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:05:48Z
dc.date.issued2014-03-21en_US
dc.date.issued1393-01-01fa_IR
dc.date.submitted2014-06-18en_US
dc.date.submitted1393-03-28fa_IR
dc.identifier.citation(1393). ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی سه گونه زرشک بومی ایران. پژوهش های صنایع غذایی, 24(1), 63-76.fa_IR
dc.identifier.issn2008-515X
dc.identifier.issn2676-5691
dc.identifier.urihttps://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_1516.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/374829
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های صنایع غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Researchen_US
dc.titleارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی سه گونه زرشک بومی ایرانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume24
dc.citation.issue1
dc.citation.spage63
dc.citation.epage76


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد