ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی سه گونه زرشک بومی ایران
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T10:05:48Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T10:05:48Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T10:05:48Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-30T10:05:48Z | |
| dc.date.issued | 2014-03-21 | en_US | 
| dc.date.issued | 1393-01-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2014-06-18 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1393-03-28 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | (1393). ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی سه گونه زرشک بومی ایران. پژوهش های صنایع غذایی, 24(1), 63-76. | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2008-515X | |
| dc.identifier.issn | 2676-5691 | |
| dc.identifier.uri | https://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_1516.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/374829 | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه تبریز | fa_IR | 
| dc.publisher | University of Tabriz | en_US | 
| dc.relation.ispartof | پژوهش های صنایع غذایی | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Journal of Food Research | en_US | 
| dc.title | ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی سه گونه زرشک بومی ایران | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 24 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 63 | |
| dc.citation.epage | 76 | 
فایلهای این مورد
| فایلها | اندازه | قالب | مشاهده | 
|---|---|---|---|
| فایلی با این مورد مرتبط نشده است. | |||



