مرور دوره 24, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 11 از 11
- 
تأثیر مواد بسته بندی محتوی نانو ذرات نقره و سیلیکات رس بر ویژگیهای کیفی پس از برداشت میوه گیلاس رقم سیاه مشهد (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-03-21)
 
- 
تاثیر درون پوشانی بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) و ویژگیهای کیفی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-03-21)
 
- 
بهینهسازی فرآیند کنترل قهوهای شدن وآبگیری اسمزی در حلقههای سیب نیمه مرطوب توسط روش سطح پاسخ (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-03-21)
 
- 
مقدار آفلاتوکسینهای تام و 1 Mدر شیر و گوشت گاومیش کشتاری شمالغرب ایران (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-03-21)
 
- 
تاثیر نوع پیش عمل آوری انگور بر روی همدما های رطوبت (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-03-21)
 
- 
شناسایی ترکیبات فنولی عصاره برگ درخت نیم به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و ارزیابی قدرت آنتیاکسیدانی آنها (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-03-21)
 
- 
اثرات پرتوتابی الکترون شتابدار و نگهداری در سرمای بالای صفر بر روی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و ارگانولپتیکی گوشت بلدرچین (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-03-21)
 
- 
پیشگویی شار ترواه و درصد دفع کلرید سدیم طی فرآیند نانوفیلتراسیون فاضلاب ستونهای رنگبری توسط شبکههای عصبی مصنوعی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-03-21)
 
- 
تاثیر دمای نگهداری بر زنده مانیلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس آزاد و کپسوله شده در آب سیب (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-03-21)
 
- 
ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی سه گونه زرشک بومی ایران (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-03-21)
 
- 
ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی سه واریته سیبزمینی برای تولید فرآوردههای سرخ شده (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-03-21)
 



