مرور دوره 24, شماره 1 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 11 از 11
-
اثرات پرتوتابی الکترون شتابدار و نگهداری در سرمای بالای صفر بر روی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و ارگانولپتیکی گوشت بلدرچین
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-03-21)
-
ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی سه گونه زرشک بومی ایران
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-03-21)
-
بهینهسازی فرآیند کنترل قهوهای شدن وآبگیری اسمزی در حلقههای سیب نیمه مرطوب توسط روش سطح پاسخ
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-03-21)
-
تاثیر درون پوشانی بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) و ویژگیهای کیفی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-03-21)
-
تاثیر دمای نگهداری بر زنده مانیلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس آزاد و کپسوله شده در آب سیب
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-03-21)
-
تاثیر نوع پیش عمل آوری انگور بر روی همدما های رطوبت
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-03-21)
-
تأثیر مواد بسته بندی محتوی نانو ذرات نقره و سیلیکات رس بر ویژگیهای کیفی پس از برداشت میوه گیلاس رقم سیاه مشهد
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-03-21)
-
شناسایی ترکیبات فنولی عصاره برگ درخت نیم به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و ارزیابی قدرت آنتیاکسیدانی آنها
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-03-21)
-
مقدار آفلاتوکسینهای تام و 1 Mدر شیر و گوشت گاومیش کشتاری شمالغرب ایران
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-03-21)
-
ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی سه واریته سیبزمینی برای تولید فرآوردههای سرخ شده
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-03-21)
-
پیشگویی شار ترواه و درصد دفع کلرید سدیم طی فرآیند نانوفیلتراسیون فاضلاب ستونهای رنگبری توسط شبکههای عصبی مصنوعی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-03-21)



