مرور دوره 30, شماره 1 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 38
| موضوع |
|---|
| Metapenaeus affinis [1] |
| اسانس زنیان [1] |
| اسید جنتیسیک [1] |
| انبارمانی [1] |
| اندازه ذره [1] |
| آرد مالت برنج قهوهای [1] |
| آنتیاکسیدانهای میوه [1] |
| بافت [1] |
| بتا- سیتواسترول [1] |
| بتاکاروتن [1] |
| ترکیبات فنلى [1] |
| خصیصههای رنگی [1] |
| خواص مکانیکی [1] |
| خواص کیفی [1] |
| درجهبندی کیفی [1] |
| رسیدگی میوه [1] |
| رنگ [1] |
| روشهای پخت [1] |
| روغنهای گیاهی [1] |
| زالزالک [1] |



