دوره 30, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر پکتین/زنیان/بتاکاروتن
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-04-20)زمینه مطالعاتی: افزودن اسانس زنیان و بتاکاروتن خصوصیات فیلم پکتین را کاملاً تحت تأثیر قرار داده و در مجموع باعث بهبود ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و مکانیکی فیلم شد. هدف: در این تحقیق فیلم ...
-
اثر تخمیر بر میزان ترکیبات فراسودمند آرد مالت برنج قهوهای
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-04-20)زمینه مطالعاتی: امروزه توجه محققین به فرمولاسیون و تولید محصولات غذایی فراسودمند جلب شده است. با توجه به اینکه نان سهم عمدهای از تامین انرژی روزانه افراد جامعه را بر عهده دارد ، میتوان طی پروسه تولید این ...
-
مکانیسم فعالیت آنتیاکسیدانی اسید جنتیسیک در پایداری اکسیداتیو روغنهای زیتون و سویا
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-04-20)زمینه مطالعاتی: بررسی مکانیسم فعالیت برخی آنتیاکسیدانهای فنلی با استفاده از روابط سینتیکی. هدف: تعیین مکانیسم فعالیت آنتیاکسیدانی اسید جنتیسیک در روغنهای زیتون و سویا. روش ...
-
ایجاد سیستم طبقهبندی بر اساس پردازش تصویر جهت جداسازی کیفی زالزالک طی نگهداری در شرایط مختلف (سردخانه، یخچال و محیط)
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-04-20)زمینه مطالعاتی: مشخصه ظاهری میوهها بر ارزش تجاری، ترجیح و انتخاب مصرفکننده مؤثر است. درجهبندی میوه در صنایع بستهبندی بسیار ضروری میباشد، زیرا تقاضای زیادی برای میوههای مرغوب و با کیفیت در بازار وجود ...
-
تأثیر صمغ کتیرا و فیبرسبوس جو دوسر برخواص فیزیکیشیمیایی و حسی نان تست
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-04-20)زمینه مطالعاتی: امروزه استفاده از فیبرهای رژیمی به علت اثرات سلامت بخشی آن و استفاده از هیدروکلوئیدها به دلیل بهبود خواص کیفی آن در محصولات پخت مورد توجه قرار گرفته است. هدف: این پژوهش، ...
-
اثر روشهای مختلف پخت بر ترکیبات فنلی و ویژگیهای آنتیاکسیدانی ساقه گیاه کنگر
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-04-20)زمینه مطالعاتی: کنگر یکی از گیاهان با خواص سلامت بخشی بالا میباشد و به طور معمول قبل از مصرف تحت فرآیند حرارتى قرار مىگیرد. هدف: این آزمایش به منظور تعیین روش مناسب پخت ساقه کنگر جهت حفظ ...
-
اثر زمان برداشت بر برخی از ویژگیهای آنتیاکسیدانی میوه زغالاخته طی انبارمانی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-04-20)زمینه مطالعاتی: میوه زغالاخته بالاترین مقادیر آنتوسیانینها، فنلها و فعالیت آنتیاکسیدانی را در میان بسیاری از میوههای دیگر بهخود اختصاص داده است.میزان ترکیبات شیمیایی و کیفیت میوه بستگی به عوامل متعددی ...
-
بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی نانولیپوزومهای حاوی بتا- سیتواسترول
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-04-20)زمینه مطالعاتی: در سالهای اخیر، از فیتواسترولها، به منظور کاهش جذب کلسترول در رژیم غذایی استفاده شده است. نقطه ذوب بالا و نامحلول بودن آنها در آب و روغن، افزودن فیتواسترولها را به مواد غذایی با مشکل ...
-
تخمین مدت ماندگاری و ارتباط همبستگی خواص کیفی میگوی سفید سرتیز (Metapenaeus affinis) پوست کنی شده طی سردسازی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-04-20)زمینه مطالعاتی: میگوی سفید سرتیز بدون پوست به منظور ارزیابی کاهش کیفیت و تازگی در یخ و یخچال به مدت 16 روز نگهداری شدند. هدف: هدف از مطالعه حاضر، تاثیر دماهای مختلف (یخ و یخچال) بر تغییرات ...



