بررسی تأثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمهای
(ندگان)پدیدآور
قربانی, آزادهمقصودلو, یحییاعلمی, مهرانقربانی, محمدصادقی, علیرضانوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
تاثیر پوشش خوراکی صمغ شاهی بر روند تغییرات فیزیکوشیمیایی قارچ دکمهای سفید طی 16 روز نگهداری مورد مطالعه قرار گرفت. در این راستا، ابتدا موسیلاژ شاهی استخراج، خالصسازی و خشک شد. سپس قارچهای تازه و کامل با محلولهای 2 /0، 4/0 و 6/0 درصد وزنی- حجمی از صمغ شاهی پوشش داده شدند. درصد کاهش وزن، استحکام بافت، میزان ترکیبات فنولی، مقدار مواد جامد محلول و تغییرات رنگی بررسی گردید. نتایج نشان داد که غلظت 6/0 درصد از صمغ شاهی بهطور معناداری ( (p
کلید واژگان
ترکیبات فنولیرنگ سنجی
صمغ شاهی
قارچ دکمهای
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2016-08-221395-06-01
ناشر
ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology
سازمان پدید آورنده
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی-دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگاناستاد گروه علوم و صنایع غذایی- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
استاد گروه علوم و صنایع غذایی- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
استاد گروه علوم و صنایع غذایی- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
استاد گروه علوم و صنایع غذایی- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
شاپا
2476-47872476-4795




