مرور دوره 3, شماره 4 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 32
| موضوع |
|---|
| استخراج اجزاء غذایی [1] |
| بتالایین [1] |
| بهینه سازی [1] |
| ترکیبات فنولی [1] |
| تشخیص [1] |
| تنش آسایی [1] |
| جایگزینی حلال [1] |
| خشک کن انجمادی [1] |
| خواص فیزیکی [1] |
| درصد نشاسته [1] |
| رنگ سنجی [1] |
| روش پاسخ سطح [1] |
| ریزپوشانی [1] |
| سفتی بافت [1] |
| شاخص قهوهای شدن [1] |
| شاخصهای رنگ [1] |
| صمغ شاهی [1] |
| ضایعات سیب [1] |
| عصاره پلی فنلی [1] |
| علوم و صنایع غذایی [1] |



