مرور دوره 7, شماره 2 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
- 
تأثیر اوزون و تابش دهی نور فرابنفش بر میزان باقیمانده سموم و ویژگیهای برگه خشک شده سیب تهیه شده از مناطق مختلف شهرستان ارومیه (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-01-21)هدف از پژوهش حاضر بررسی کارایی شستشو با اوزون و تابش دهی با نور فرابنفش در کاهش میزان باقیماندهی آفتکشها در برگهی خشک سیب بود. برای این منظور، چهار نمونه سیب از مناطق مختلف شهرستان ارومیه شامل شمس حاجیان، دره شهدا، ...
 
- 
ارزیابی پارامترهای آلوئوگرافی و پروتئینهای گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفیت نگهداری حلال (2) (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-01-21)ظرفیت نگهداری حلال آرد (Solvent retention capacity)، وزن حلال نگهداریشده توسط آرد پس از سانتریفیوژ است که براساس درصد وزن آرد دارای 14 درصد رطوبت بیان میشود. الگوی ترکیبی چهار مقدار SRC، وضعیت آرد از نظر کیفیت و خواص ...
 
- 
تولید شیر تخمیری فراسودمند توسط لاکتوباسیل های جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-01-21)باکتریهای اسیدلاکتیک دارای سابقه طولانی در تولید محصولات لبنی تخمیری هستند و بهواسطه توانایی پروتئولیز، اهمیت بالایی نیز در تولید پپتیدهای زیستفعال و بنابراین افزایش اثرات سلامت بخشی محصولات لبنی ایفا میکنند. در تحقیق ...
 
- 
بررسی تأثیر گرمایش تیمار اهمیک بر برخی ویژگیهای مکانیکی پسته دهان بسته (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-01-21)هدف از این تحقیق بررسی خندان کردن سه رقم پسته دهان بسته اکبری، احمد آقایی و فندقی با کمک گرمایش اهمیک بود. در این تحقیق تأثیر رقم پسته (اکبری، احمداقایی و فندقی)، جهت بارگذاری (عمودی- افقی) و مدتزمان اهمیک (3، 6 و 9 دقیقه) ...
 
- 
استخراج آنزیمی پروتئین سبوس برنج رقم طارم و بررسی خواص عملکردی آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست کمچرب (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-01-21)هدف از این مطالعه، بررسی خواص کارکردی پروتئین سبوس برنج رقم طارم با استفاده از آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر ویژگیهای کیفی ماست بوده است. پس از انجام فرآیند هیدرولیز ( 8=pH برای مدت 2 ساعت)، پروتئین استخراج شده از نظر ...
 
- 
خشک کردن توت سیاه با پیش تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی به روش ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-01-21)در این پژوهش به بررسی تأثیر پیشتیمارهای مختلف بر ضریب پخش رطوبت مؤثر، انرژی مصرفی ویژه، اختلاف رنگ کل و چروکیدگی توت سیاه در خشککن مادونقرمز- هوای گرم پرداخته شد. آزمایشها در 3 سطح دمایی 50 ،60 و°C 70 و با 4 پیشتیمارهای ...
 



