مرور دوره 7, شماره 1 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 28
| موضوع |
|---|
| اسنک [1] |
| الگوریتم ژنتیک [1] |
| آب نارنج [1] |
| آب هویج [1] |
| اکستروژن [1] |
| برنج [1] |
| بسته بندی مواد غذایی [1] |
| بلغور ذرت [1] |
| حداقل چسبندگی [1] |
| حرارت دهی اهمیک [2] |
| خشک کردن [1] |
| خشک کن سینی دار [1] |
| خواص فیلم [1] |
| روابط تجربی تعمیم یافته [1] |
| شاخص جذب آب [1] |
| طیفسنجی (NIR) [1] |
| علوم و صنایع غذایی [2] |
| معادلات رگرسیونی [1] |
| مغز گردو [1] |
| مهندسی صنایع غذایی [3] |



