دوره 7, شماره 1

 

ارسال های اخیر

  • ارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگی‌های آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1) 

    چاووشی, مهسا؛ کدیور, مهدی؛ ارزانی, احمد؛ سبزعلیان, محمدرضا (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2019-11-22)
    ظرفیت نگهداری حلال آرد (Solvent retention capacity)، سازگاری انواع خاصی از حلال براساس رفتار انبساطی تسریع‌شده‌ برای سه جزء پلیمری آرد شامل پروتئین‌های گلوتن، نشاسته‌ی آسیب‌دیده و پنتوزان‌ها (آرابینوزایلان‌ها) است که به ...

  • اثرات دما، سرعت جابه جایی هوا و تابش مادون قرمز بر سینیتیک خشک کردن و برخی ویژگیهای کیفی زعفران 

    محمدزاده مقدم, مرتضی؛ تقی زاده, مسعود؛ صدرنیا, حسن؛ پوررضا, حمیدرضا (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2019-11-22)
    زعفران، کلاله های خشک و قرمز رنگ گیاه Crocus Sativus L. می باشد. این محصول گرانترین ادویه شناخته شده دنیا است.  خشک کردن یک مرحله مهم در فرایند زعفران است. خشک کردن باعث تغییرات فیزیکی،شیمیایی و بیوشیمیایی ...

  • روابط تجربی تعمیم یافته برای خشک کردن لایه نازک ولیک در خشک کن سینی دار 

    باریاب, اکرم؛ موقرنژاد, کامیار (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2019-11-22)
    فرایند خشک کردن لایه نازک ولیک در خشک کن سینی دار آزمایشگاهی با متغیرهای دما ( 60، 65، 70 و 75 درجه سلسیوس) وسرعت جریان هوا (5/0، 6/0، 7/0 و 8/0متر برثانیه) بررسی گردیدند. نمونه های ولیک از متوسط محتوای رطوبت اولیه 44/37 ...

  • درون‌پوشانی اسانس باریجه در سیستم نانولیپوزومی و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و ضدمیکروبی آن 

    نجف نجفی, مسعود؛ آریان مهر, آنیتا؛ محمدی ثانی, علی (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2019-11-22)
    هدف از این پژوهش درون‌پوشانی اسانس باریجه در سیستم نانولیپوزومی و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و میکروبی آن بود. بر همین اساس نانولیپوزوم‌ها با استفاده از نسبت‌های مشخصی از ...

  • تأثیر موم زنبور عسل بر خواص فیلم ژلاتینی استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) 

    برزگر, لحاک؛ اجاق, سید مهدی؛ عالیشاهی, علیرضا؛ رئیسی, مجتبی؛ مطلبی, عباسعلی (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2019-11-22)
    ژلاتین یک پروتئین کلوییدی منحصر به فرد است که به شکل گسترده‌ای در صنایع غذایی، داروسازی، پزشکی و ... مورد استفاده قرار می‌گیرد. هدف از این پژوهش بهبود خواص فیلم ژلاتین تولید شده از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) با ...

  • پیش‌بینی برخی خواص شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نمونه‌های برنج سفید با استفاده از آنالیز طیف سنجی فروسرخ نزدیک (NIRS) 

    فاضلی بورستان, نصراله؛ افکاری سیاح, امیرحسین؛ تقی نژاد, ابراهیم؛ صفی, مهدی (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2019-11-22)
    خواص شیمیایی و فیزیکوشیمیایی از جمله عوامل بسیار مهم در تعیین ویژگی‌های پخت و فرآوری برنج محسوب می‌شوند. در این مطالعه، امکان پیش‌بینی میزان آمیلوز، درجه حرارت ژلاتینه شدن، حداقل چسبندگی و پس‌روی چسبندگی از 120 نمونه ...

  • بررسی اثر شرایط فرآیند اکستروژن و فرمولاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک بر پایه مغز گردو و بلغور ذرت 

    اردمه, لیلا؛ بیرقی طوسی, شهرام؛ گلی موحد, غلامعلی (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2019-11-22)
    اسنک‌های حجیم همواره بخش قابل توجهی از میان وعده افراد را در زندگی مدرن تشکیل می‌دهد و به دلیل طعم متنوع خود و ماندگاری بالا، طرفداران بسیاری دارد. در تهیه این اسنک‌ها معمولا از فناوری پخت اکستروژن استفاده می شود و می‌توان ...

  • رفتار گرمایش اهمیک آب هویج متاثر از نوع الکترود و گرادیان ولتاژ 

    کرمیان, اردشیر؛ حزباوی, عیسی؛ شهبازی, فیض اله (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2019-11-22)
    گرمایش اهمیک یک فرآیند دمایی پیشرفته است که در آن ماده غذایی بعنوان مقاومت الکتریکی عمل می‌کند. هدف این تحقیق بررسی تغییرات زمان فرآوری (تغلیظ) و مصرف انرژی آب هویج در اثر تغییرات گرادیان ولتاژ بود. در این تحقیق رفتار ...

  • مدلسازی و بهینه‌یابی پارامترهای انرژی در خشک کردن گیاه رزماری با پیش‌تیمار مایکروویو پالسی 

    رسولی شربیانی, ولی؛ تقی نژاد, ابراهیم؛ هادی پور رکنی, رمضان (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2019-11-22)
    امروزه استفاده از عملیات پیش‌تیمار برای کاهش زمان و انرژی با هدف کاهش هزینه‌های خشک‌کردن محصولات کشاورزی از جمله گیاهان دارویی مورد توجه قرار گرفته است. در این پژوهش، مدلسازی و بهینهیابی پارامترهای انرژی در خشک کردن گیاه ...

  • بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج 

    واحدی ترشیزی, محمد؛ آزادبخت, محسن؛ کاشانی نژاد, مهدی (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2019-11-22)
    در این تحقیق یک دستگاه گرمایش اهمیک ساخته شد و برای فرایند حرارت‌دهی در سه گرادیان ولتاژ ورودی(33/8، 83/10 و 33/13V/cm) و سه درصد کاهش وزن نمونه(10، 20 و 30 درصد) نسبت به وزن کل انتخاب گردید. طی فرایند حرارتی توان مصرفی، ...