مرور دوره 9, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار

  • ارائة شاخص‌های تفکیکی ارزیابی عملکرد برای عوامل سازه‌ای و بهره‌برداری شبکه‌های آبیاری 

    پاسیار, فرزاد؛ منعم, محمد جواد (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-05-21)
    محدودیت‌های ارزیابی تفکیکی عملکرد شبکه‌های آبیاری در تعیین میزان اثربخشی عوامل سازه‌ای و بهره­برداری، از مشکلات مهم ارزیابی در شبکه‌ها و ارائة گزینه‌های بهبود آن به شمار می­آیند.  تحقیقات در زمینة ارزیابی عملکرد شبکه‌های ...

  • طراحی، ساخت، و ارزیابی پوست‌کن بادام‌زمینی 

    رستمی, محمدعلی (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-05-21)
    بادام‌زمینی یکی از دانه‌های روغنی است که مغز آن 46 درصد روغن دارد.  بادام­زمینی مقدار قابل توجهی مادة خشک بدون چربی دارد که پس از روغن­کشی برای خوراک دام قابل استفاده است.  از پوست خارجی آن به عنوان مادة سوختی و تولید پالت ...

  • تاثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر فرایند خشک‌شدن و کیفیت کلزا 

    گازر, حمیدرضا؛ مینایی, سعید (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-05-21)
    در این تحقیق با به­کارگیری یک دستگاه خشک­کن آزمایشگاهی سه واحدی قابل اتصال به کامپیوتر، فرایند خشک‌شدن کلزا به‌صورت تک­لایه و پیوسته بررسی شد و با استفاده از طرح آماری کاملاً تصادفی تاثیر تغییرات دو عامل مهم یکی دمای ...

  • تدوین مدل پشتیبانی تصمیم برای ارزیابی و بهبود عملکرد شبکه‌های آبیاری و زهکشی 

    خلخالی, معصومه؛ منعم, محمدجواد؛ ابراهیمی, کیومرث (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-05-21)
    ارزیابی عملکرد شبکه‌های آبیاری و زهکشی در نقاط مختلف دنیا نشانگر فاصلة زیاد آنها از شرایط مطلوب است.  علاوه بر مشکلات فیزیکی و بهره‌برداری از شبکه‌ها، محدودیت‌های روش‌شناسی ارزیابی عملکرد نیز موجب شده که روش‌های معمول ...

  • تاثیر امواج فراصوت بر بعضی خواص نشاسته سیب‌زمینی و گندم 

    کریمی, مهدی؛ پورآذرنگ, هاشم؛ مرتضوی, علی؛ نصیری, مهدی (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-05-21)
    نشاسته، پلیمر ارزان و طبیعی با کاربری فراوان است.  نشاستة طبیعی مشکلاتی به وجود می­آورد که استفاده وسیع از آن را در صنایع محدود می‌کند.  می‌توان نشاسته را در جهت کاربرد موردنظر صنعت اصلاح کرد.  امروزه توجه ویژه به اصلاح ...

  • عمل‏آوری مکانیزة کاه با اوره و مقایسة آن با شیوه رایج عمل‏آوری کاه در کشور 

    یونسی‌الموتی, محمد؛ خوش‌تقاضا, محمد‌هادی؛ زاهدی‌فر, مجتبی (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-05-21)
    ارزش غذایی کاه غلات می‌تواند با عمل‏آوری و با استفاده از اوره به عنوان منبع آمونیاک افزایش یابد.  عمل‌آوری مرسوم کاه غلات با اوره در کشور روشی پرهزینه، مشکل، و زمان‌بر است.  کاربرد ماشین برای تسهیل یا حذف برخی از این عملیات ...