مرور دوره 9, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
ارائة شاخصهای تفکیکی ارزیابی عملکرد برای عوامل سازهای و بهرهبرداری شبکههای آبیاری
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-05-21)محدودیتهای ارزیابی تفکیکی عملکرد شبکههای آبیاری در تعیین میزان اثربخشی عوامل سازهای و بهرهبرداری، از مشکلات مهم ارزیابی در شبکهها و ارائة گزینههای بهبود آن به شمار میآیند. تحقیقات در زمینة ارزیابی عملکرد شبکههای ...
-
طراحی، ساخت، و ارزیابی پوستکن بادامزمینی
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-05-21)بادامزمینی یکی از دانههای روغنی است که مغز آن 46 درصد روغن دارد. بادامزمینی مقدار قابل توجهی مادة خشک بدون چربی دارد که پس از روغنکشی برای خوراک دام قابل استفاده است. از پوست خارجی آن به عنوان مادة سوختی و تولید پالت ...
-
تاثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر فرایند خشکشدن و کیفیت کلزا
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-05-21)در این تحقیق با بهکارگیری یک دستگاه خشککن آزمایشگاهی سه واحدی قابل اتصال به کامپیوتر، فرایند خشکشدن کلزا بهصورت تکلایه و پیوسته بررسی شد و با استفاده از طرح آماری کاملاً تصادفی تاثیر تغییرات دو عامل مهم یکی دمای ...
-
تدوین مدل پشتیبانی تصمیم برای ارزیابی و بهبود عملکرد شبکههای آبیاری و زهکشی
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-05-21)ارزیابی عملکرد شبکههای آبیاری و زهکشی در نقاط مختلف دنیا نشانگر فاصلة زیاد آنها از شرایط مطلوب است. علاوه بر مشکلات فیزیکی و بهرهبرداری از شبکهها، محدودیتهای روششناسی ارزیابی عملکرد نیز موجب شده که روشهای معمول ...
-
تاثیر امواج فراصوت بر بعضی خواص نشاسته سیبزمینی و گندم
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-05-21)نشاسته، پلیمر ارزان و طبیعی با کاربری فراوان است. نشاستة طبیعی مشکلاتی به وجود میآورد که استفاده وسیع از آن را در صنایع محدود میکند. میتوان نشاسته را در جهت کاربرد موردنظر صنعت اصلاح کرد. امروزه توجه ویژه به اصلاح ...
-
عملآوری مکانیزة کاه با اوره و مقایسة آن با شیوه رایج عملآوری کاه در کشور
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-05-21)ارزش غذایی کاه غلات میتواند با عملآوری و با استفاده از اوره به عنوان منبع آمونیاک افزایش یابد. عملآوری مرسوم کاه غلات با اوره در کشور روشی پرهزینه، مشکل، و زمانبر است. کاربرد ماشین برای تسهیل یا حذف برخی از این عملیات ...



