بررسی تاثیر پوشش صمغ فارسی حاوی اسانس دارچین بر عمر نگهداری دانههای انار
(ندگان)پدیدآور
برزگر, حسنجوکار, اکبراسلامی, مرضیهنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
با توجه به فساد پذیری زیاد دانههای انار، پوششدهی موجب افزایش عمرماندگاری و حفظ بازار پسندی آنها میشود. در این تحقیق، صمغ فارسی با غلظت 1 درصد (وزنی/حجمی) به همراه اسانس دارچین با غلظتهای 25/0، 5/0 و 75/0 درصد (حجمی/حجمی) برای پوششدهی دانههای انار استفاده و در فواصل هفت روزه نگهداری، آزمونهای شیمیایی، فیزیکی و حسی، روی نمونهها انجام شد. مقدار آنتوسیانین کل نمونهها، از روز اول تا هفته سوم روند کاهشی داشت و افزایش زمان نگهداری و غلظت اسانس، موجب کاهش معنیدار(p
کلید واژگان
اسانس دارچینآنتوسانین
پوششدهی
دانههای انار
صمغ فارسی
بکارگیری اسانسها در نگهداری مواد غذایی
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2019-03-211398-01-01
ناشر
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانسازمان پدید آورنده
دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، ملاثانی، ایراناستادیار، بخش فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، شیراز، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، ملاثانی، ایران
شاپا
2008-48032423-7841




