مرور دوره 50, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 16 از 16
-
مقایسه کاربرد ستونهای مختلف برای آنالیز آکریلامید در چیپس سیب زمینی با روش کروماتوگرافی مایع
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-03-21)آکریلامید ترکیبی است سمی که در برخی از مواد غذایی فرآیند شده ایجاد میشود. هدف از این پژوهش، ارائه یک روش آسان و قابل اطمینان برای اندازهگیری آکریلامید در چیپس سیب زمینی بود. بدین منظور، اثر 5 ستون ODS-H-C18 ...
-
طبقه بندی توت فرنگی بر اساس میزان رسیدگی و اندازه به کمک ماشین بینایی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-03-21)در این پژوهش برای درجهبندی میوه توتفرنگی از لحاظ اندازه و میزان رسیدگی از بینایی ماشین و شبکه عصبی مصنوعی استفاده شد. ابتدا یک الگوریتم پردازش تصویر برای استخراج ویژگیهای رنگ و اندازه توتفرنگی توسعه داده شد و سپس ...
-
بررسی اثر سرعت پیشروی، عمق کار و افزودن باله بر تقابل گاوآهن پارا و خاک
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-03-21)در این تحقیق، اثر سرعت پیشروی در چهار سطح (8/1، 3/2، 9/2 و 5/3 کیلومتر بر ساعت)، عمق خاکورزی در سه سطح (30، 40 و 50 سانتیمتر) و باله در دو سطح (بدون باله و بالهدار) بر نیروی کششی، سطح مقطع شیار ایجاد شده در خاک و مقاومت ...
-
تأثیر پیش تیمار فراصوت و محلول اسمزی کمکالری بر کیفیت ورقههای موز خشک شده
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-03-21)هدف از این تحقیق بررسی تأثیر محلولهای اسمزی شربت ذرت با فروکتوز بالا و شکر در غلظت های 40 و 60 درصد در مقایسه با آب مقطر در مدت زمان 20 و 30 دقیقه فراصوت بر میزان از دست دادن آب، جذب مواد جامد محلول، افت وزن، چروکیدگی، ...
-
بررسی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و مکانیکی فیلم پکتین فعال حاوی اسانس نعناع فلفلی و رازیانه
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-03-21)در این پژوهش اسانس نعناع فلفلی، رازیانه در سطوح (5/0، 1، 5/1 درصد) به صورت جدا و ترکیبی در فیلم خوراکی پکتین به منظور تغییر خواص عملکردی فیلمها به کار گرفته شد. نتایج بدست آمده نشان داد که افزودن اسانس نعناع فلفلی و رازیانه ...
-
تعیین انرژی مصرفی ویژه آسیاب کود گاوی مرطوب با استفاده از دستگاه خردکن
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-03-21)فشرده سازی یکی از راهحلهای مناسب برای کاهش حجم فضولات دامی میباشد. دستگاه پلت ساز (اکسترودر) کود دامی را در محدودهی رطوبتی 35 تا 45 درصد (بر مبنای تر) تبدیل به پلت میکند. قبل از پلت سازی، کود باید توسط آسیاب خرد و ...
-
ارزیابی تاثیر فشار و سرعت باد بر میزان بادبردگی سموم با روش پردازش تصویر
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-03-21)افشانک یکی از مهمترین قسمتهای ماشینهای سمپاش است که نقش تعیین کنندهای در نحوه تولید قطرات و همچنین رسیدن آن به محل هدف دارد. هدف از انجام این تحقیق بررسی و مقایسه میزان بادبردگی در افشانکهای مختلف و با استفاده از ...
-
مدلسازی دینامیک سیال در یک خشککن جریان متقاطع شلتوک با دو ورودی بهینه هوای کنارگذر و میانگذر
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-03-21)در خشککن رایج شلتوک (خشککنهای بستر خوابیده)، خشک شدن به صورت یکنواخت صورت نمیگیرد. برای رفع این مشکل، دو الگوی جریان هوای کنارگذر شامل کانال ورود هوا به توده شلتوک از جانب و میانگذر شامل ورود هوا به میان توده شلتوک ...
-
بررسی شاخص های انرژی و اثرات زیستمحیطی تولید نان صنعتی به روش چرخه حیات
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-03-21)در این پژوهش به بررسی انرژیمصرفی، انتشار آلایندههای زیستمحیطی، مدلسازی و بهینهسازی آنها در مراحل مختلف تولید گندم دیم و نان در استان گیلان پرداخته شده است. دادههای مورد نیاز در سال 94، از طریق تکمیل پرسشنامه توسط ...
-
بررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب بدون کلسترول با استفاده از نشاسته اکتینیل سوکسینات و صمغ فارسی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-03-21)در این پژوهش فرمولاسیون مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سدیم اکتینیل و صمغ فارسی بررسی شد. اثر غلظت صمغ فارسی (6/3، 8/3 و 4%)، ترکیب (75 به 25) صمغ های گوار و زانتان (0/0، 2/0 و 4/0 %) و نشاسته (5/0، 1 و 5/1%) بر روی ...
-
طراحی فیلتر پلیاورتان اصلاح شده با پلیپیرول نانوساختار برای افزایش کیفیت آب پسابهای شهری
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-03-21)مطالعات زیادی در زمینه بررسی حذف آلایندههای مختلف از آب با استفاده از نانو ذرات انجام شده است و نتایج بدست آمده بیانگر این است که این روش کارایی بسیار بالایی دارد. در این پژوهش فیلتر پلیاورتان اصلاح شده با نانو مواد ...
-
تأثیر پوشش موسیلاژ بامیه و صمغ کربوکسی متیل سلولز بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکوشیمیایی سیبزمینی سرخ شده
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-03-21)در این مطالعه اثر صمغ کربوکسی متیل سلولز (CMC) و موسیلاژ بامیه و مخلوط این دو هیدروکلوئید به عنوان پوششدهنده، در غلظت (5/0، 1 و 5/1 درصد) بر میزان رطوبت، جذب روغن، درصد پوششدهی، راندمان سرخ کردن، سفتی بافت، شاخصهای ...
-
طراحی سیستم فازی ارزیابی حسی برای برشهای سیب خشکشده با پرتودهی مادون قرمز
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-03-21)در صنایع غذایی، کاربرد سیستمهای نظارت و ارزیابی کیفیت با هدف بازدهی و مطلوبیت بیشتر محصول رو به افزایش است. منطق فازی ابزار مناسبی را در طراحی سیستمهای تصمیمگیرنده برپایه تجربیات انسانی فراهم کرده است. در این پژوهش، ...
-
بررسی اثر پارامترهای مؤثر در انتقال نیوماتیک بر خصوصیات کیفی بذر ذرت
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-03-21)آسیب مکانیکی که به دانهها و غلات در طول مراحل برداشت، کوبیدن و حملونقل رخ میدهد، بهطور جدی بر قوه نامیه، توان رشد و در نهایت بر کیفیت محصول تأثیر میگذارد. هدف کلی از این پژوهش بررسی اثر فاکتورهای مؤثر در انتقال نیوماتیک ...
-
پیشبینی عملکرد کلزا در مراحل مختلف رشد بهوسیله تصاویر سنجنده OLI ماهواره لندست
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-03-21)کلزا منبع روغن خوراکی است و کشت آن در ایران و جهان رو به رشد میباشد. در زمینه تخمین عملکرد کلزا بهوسیله سنجش از دور تحقیقات کمی صورت گرفته است. در سال زراعی 96-95 با هدف پیشبینی عملکرد کلزا بهوسیله ماهواره لندست 8، ...
-
بررسی تاثیر پوشش صمغ فارسی حاوی اسانس دارچین بر عمر نگهداری دانههای انار
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-03-21)با توجه به فساد پذیری زیاد دانههای انار، پوششدهی موجب افزایش عمرماندگاری و حفظ بازار پسندی آنها میشود. در این تحقیق، صمغ فارسی با غلظت 1 درصد (وزنی/حجمی) به همراه اسانس دارچین با غلظتهای 25/0، 5/0 و 75/0 درصد (حجمی/حجمی) ...



