مرور دوره 44, شماره 2 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 8 از 8
- 
بررسی اثر تخلخل جاذب مشبک بر کارایی هواگرمکن خورشیدی با پوشش پلهای از شیشه (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-02-20)یکی از روشهای استفاده از انرژی خورشیدی استفاده از جمعکنندههای خورشیدی است. در این پژوهش جمعکنندۀ مشخصشده از نوع تخت بود و با پوشش شیشهای پلهای و صفحات جاذب آلومینیومی متخلخل (با ضریب تخلخل ثابت 0177/0 و 0314/0 و ...
 
- 
تأثیر مصرف کلروپروفام بر تغییرات غدۀ سیبزمینی در طول دورۀ انبارداری (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-02-20)حجم عمدهای از سیبزمینی تولیدی کشور از اواسط شهریور تا پایان مهر برداشت میشود. بنابراین، نگهداری مناسب آن برای تنظیم بازار مصرف ضرورت دارد. در این مطالعه، امکان استفاده از کلروپروفام برای نگهداری بهتر سیبزمینی در طول ...
 
- 
تأثیر روشهای گوناگون پوستگیری بر برخی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی صمغ لوبیای خرنوب ایرانی (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-02-20)در ایران درخت خرنوب (Ceratonia siliqua) بهطور پراکنده در مناطق گوناگون کازرون و ممسنی یافت میشود. در این پژوهش، برخی ویژگیهای ریختشناسی و شیمیایی غلاف و لوبیای خرنوب عملآمده در این مناطق و ...
 
- 
ارزیابی ویژگیهای شیمیایی، بیاتی، و ارگانولپتیکی کیکهای بدون گلوتن حاوی صمغهای زانتان و کربوکسی متیل سلولز (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-02-20)شیوع بیماری سلیاک در برخی مناطق جهان، سبب گسترش تولید کیکهای فاقد گلوتن شده است. امروزه، عمدهترین غلهای که برای بیماران مبتلا به سلیاک معرفی میشود، برنج است. در این پژوهش، تأثیر افزودن صمغهای زانتان و کربوکسی متیل ...
 
- 
کاربرد شبکههای هوش مصنوعی و استنتاج عصبی فازی تطبیقی برای تعیین محتوای رطوبتی برگ چای سبز براساس پارامترهای رنگی (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-02-20)استفاده از پردازش تصویر و سامانههای هوش مصنوعی در زمینۀ کشاورزی و صنایع غذایی روزبهروز بیشتر میشود. هدف از انجام این تحقیق، بررسی امکان استفاده از پردازش تصویر در پیشبینی روند تغییرات محتوای رطوبتی برگهای چای سبز ...
 
- 
تأثیر آبگیری اسمزی بر ریزساختار، چروکیدگی، جذب مجدد آب، و ویژگیهای حسی میوۀ "به" پیشتیمارشده با پوشش خوراکی فعال (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-02-20)در این تحقیق، ابتدا بهینهسازی ترکیب محلول اسمزی در فرایند آبگیری اسمزی میوۀ "به" بهوسیلۀ روش سطح پاسخ [1](RSM) و براساس حداکثر ضریب کارایی آبگیری اسمزی (WL/SG) بررسی شد. نتایج نشان داد که فروکتوز ...
 
- 
ارزیابی غیرمخرب تازگی تخممرغ با طیفسنجی UV-IR و تعیین تأثیرگذارترین ناحیۀ طیفی (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-02-20)صنعت مدرن طیور بهجای روشهای سنتی فراوری و جابهجایی تخممرغ مانند candling و بازرسی چشمی، بهدنبال روشهای جدیدتری است. هدف از این پژوهش، ارزیابی طیفسنجی UV-IR بهمنظور سنجش غیرمخرب تازگی تخممرغ بهعنوان جایگزینی برای ...
 
- 
طراحی، ساخت و ارزیابی پوست کن پیوسته کنجد (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-02-20)پوستکنی مرحلهای بسیار مهم در فراوری دانۀ کنجد و شامل فرایندهای خیساندن، پوستگیری، و جداسازی پوست از مغز دانۀ کنجد است. در این تحقیق، یک پوستکن پیوستۀ دانههای کنجد در راستای طراحی فرایند پیوستۀ صنعتی کنجد طراحی، ساخته، ...
 



