مرور دوره 46, شماره 2 بر اساس تاریخ انتشار

در حال نمایش موارد 1 - 13 از 13

  • تأثیر زیرشکنی خاک بر عملکرد گندم آبی در فاصله‌های گوناگون از زهکش روباز 

    صلح جو, علی اکبر (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-06-22)
    در این تحقیق تأثیر زیرشکنی خاک و فواصل گوناگون از محور زهکشی روباز در قالب طرح آماری کرت‌های نواری و در سه تکرار بر جرم مخصوص ظاهری، شاخص مخروط خاک، سرعت نفوذ آب به خاک، شوری عصارۀاشباع خاک و عملکرد گندم بررسی شد. تیمار ...

  • طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه کنترل خودکار عمق ادوات خاک‌ورزی 

    فلاحی کوشالی, ایمان؛ آق خانی, محمد حسین؛ بیاتی, محمد رضا (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-06-22)
    دستگاه ساخته‌شده در این پژوهش، موقعیت مناسب ادوات خاک‌ورز را نسبت به سطح زمین در هر نقطه از زمین کشاورزی محاسبه می‌کند، سپس عملگر هیدرولیکی دستگاه وسیلۀ کشاورزی را در موقعیت بهینه قرار‌ می‌دهد. موقعیت بهینۀ ادوات با نرم‌افزار ...

  • تخمین میزان سوخت مصرفی تراکتور ناشی از تغییرات نسبت ظاهری تیغۀ گاوآهن قلمی 

    تاج بخش, امید؛ کارپرورفرد, سیدحسین (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-06-22)
    هدف از این تحقیق پیش‌بینی میزان مصرف سوخت تراکتور ناشی از تغییرات عرض تیغۀ گاوآهن قلمی و تعیین رابطه‌ای بین نسبت ظاهری(  ) و میزان مصرف سوخت است. بدین منظور از یک تراکتور 399-ITM و یک گاوآهن قلمی 9شاخۀ سوار با عرض تیغه‌های ...

  • بررسی خصوصیات رئولوژیکی، بافتی، و رنگ صمغ دانۀ بالنگو (Lallemantia royleana) تحت‌تأثیر دماهای متفاوت 

    ضامنی, عاکفه؛ کاشانی نژاد, مهدی؛ اعلمی, مهران؛ صالحی, فخرالدین؛ شیروانی, گیتی (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-06-22)
    هیدروکلوئیدها (صمغ‏ها) در صنایع غذایی برای کنترل و بهبود بافت، طعم و افزایش پایداری به‌کار می‏روند. اکثر فرایندهای غذایی باعث تغییر در خصوصیات رئولوژیکی و بافتی مواد غذایی می‏شوند. در این پژوهش، اثر دماهای گوناگون بر تغییر ...

  • صفحات آغازین 

    پدیدآور نامشخص (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-06-22)

  • ارزیابی مدل‏های ریاضی در بیان تأثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخ‌کردن 

    صباغی, حسن؛ ضیائی فر, امان محمد؛ صادقی ماهونک, علیرضا؛ کاشانی نژاد, مهدی؛ میرزایی, حبیب الله (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-06-22)
    جذب روغن طی فرایند سرخ‌کردن از مهمترین جنبه‏های کیفی محصول است. هدف این پژوهش بررسی تأثیر دما بر محتوای روغن محصول نهایی و استنباط آن توسط مدل‏های تجربی بود. بدین منظور خلال‏های سیب‌زمینی در اندازۀ مشخص پس از آنزیم‌بری در ...

  • استخراج مؤثرترین طول موج‏های طیف تخم‏مرغ با استفاده از الگوریتم ژنتیک و طبقه‏بندی آن‏ها با روابط رگرسیونی 

    آبدانان مهدی زاده, سامان؛ مینایی, سعید؛ کریمی ترشریزی, محمد امیر؛ مهاجرانی, عزالدین (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-06-22)
    پتانسیل روش طیف‏سنجی عبوری (1100-nm200) به‏منظور ارزیابی کیفیت داخلی (تازگی) تخم‏مرغ سالم و دست‏نخورده در طول انبارداری در دمای  oC730 و رطوبت 425درصد بررسی شد. تعداد یک‏صد تخم‏مرغ برای اندازه‏گیری تازگی و ...

  • چکیده های انگلیسی 

    پدیدآور نامشخص (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-06-22)

  • تأثیر رقم، زمان برداشت، و اندازۀ میوه بر خصوصیات مکانیکی انار 

    سعیدی‌راد, محمدحسین؛ حسین پور, علی اکبر؛ ظریف نشاط, سعید (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-06-22)
    در این تحقیق، تأثیر رقم، زمان برداشت، و اندازۀ میوه روی خصوصیات مکانیکی پوست، جرم مخصوص، و مقاومت انار در برابر بارگذاری فشاری بررسی شد. نتایج نشان داد سه رقم انار مطالعه‌شده (اردستانی، شیشه‌کپ و ملس) پوسته‌هایی با ضخامت‌های ...

  • بررسی کارایی مصرف انرژی در گلخانه‏های تولید خیار استان تهران 

    اسفنجاری کناری, رضا؛ شعبان زاده, مهدی؛ جانسوز, پریناز؛ امیدی, احمد (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-06-22)
    با افزایش روزافزون جمعیت جهان و محدودیت در اراضی قابل کشت، افزایش عملکرد در واحد سطح ازطریق احداث گلخانه یکی از راه‌های اساسی تأمین مواد غذایی بشر به‌شمار می‌آید. اما با توجه به آن که افزایش عملکرد بدون درنظرگرفتن مصرف ...

  • اثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی 

    دهخدا, مسعود؛ خدائیان, فرامرز؛ موحد, سارا (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-06-22)
    استفاده از ایزومالت و مالتیتول به‌‌جای ساکارز در غذاها نقش مهمی در سلامت انسان همچون کنترل سطح گلوکز خون و مدیریت وزن دارد. در این تحقیق از پلی‌ال‌هایی مانند ایزومالت و مالتیتول به‌جای ساکارز در سه سطح (100، 85، 75درصد) ...

  • ارزیابی چرخۀ حیات تولید پنبه در استان گلستان مبتنی بر تولید زیست‌توده، انرژی، و کسب درآمد 

    خجسته پور, مهدی؛ طاهری راد, علیرضا؛ نیکخواه, امین (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-06-22)
    هدف از این مطالعه بررسی تأثیرات زیست‌محیطی تولید پنبه در استان گلستان با روش ارزیابی چرخۀ حیات بود. اطلاعات اولیه از پنبه‌کاران گلستانی از طریق پرسشنامه و به‌صورت حضوری در سال زراعی 91-1390 جمع‌آوری شد. پرسشنامه‌ها حاوی ...

  • امکان‌سنجی تولید ماست فراسودمند سین‌بیوتیک از شیر شتر با استفاده ازβ-گلوکان جو دوسر 

    لاجوردی, ژاله سادات؛ یارمند, محمد سعید؛ امام جمعه, زهرا؛ نیاسری نسلجی, امیر (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-06-22)
    با توجه به خواص منحصربه‌فرد شیر شتر، این محصول می‌تواند به‌عنوان غذاـ‌دارو مصرف شود. از این رو در این تحقیق به بررسی تولید ماست فراسودمند سین‌بیوتیک از شیر شتر پرداخته شد. در این مطالعه متغیرهای مستقل (در سه سطح) عبارت‌اند ...