مرور تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 1184
-
پیشگفتار
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)در جلد 1و 2 مجموعه مقالات گیاهان معطر و دارویی،بخشی از نتایج حاصله از طرح تحقیقاتی مشترک موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع و سازمان فائو به نام "گسترش توان تحقیقاتی در زمینه گیاهان معطر" آمده است.این طرح همانگونه که از عنوانش ...
-
بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس مشک بو Ducrosia anethifolia (DC.) Boiss.
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)محل جمع آوری گیاه: باغ گیاهشناسی ایران فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: قسمتهای هوایی گیاه (برگ و گل) روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار ...
-
بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس خوشاریزه Echinophora platyloba Dc.
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)محل جمع آوری گیاه:درکه- تهران فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: قسمتهای هوایی گیاه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kasier & ...
-
بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده عصاره چای کوهی Stachys lavandolifolia Vahl.
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)محل جمع آوری گیاه: سیراچال فصل جمع آوری گیاه: بهار اندام مورد استفاده: سرشاخه های گلدار روش اسانس گیری: خیساندن در حلال هگزان بازده اسانس: 5.9% نسبت به وزن گیاه ترکیبهای اصلی: میرسن (20%)، آلفا- پی نن (18%)، گاما – ...
-
بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس پونه Mentha pulegium L.
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)محل جمع آوری گیاه: لاهیجان فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: قسمتهای هوایی گیاه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kaiser & Lang بازده اسانس: 0.2% نسبت به وزن گیاه خشک ترکیبهای اصلی: پولگون ...
-
بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس گلپر Heracleum persicum Desf.
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)محل جمع آوری گیاه: منطقه دیزین فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: برگ تازه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kasier & ...
-
بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس زیره کرمان B. Bunium persicum (Boiss)
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)محل جمع آوری گیاه: کرمان فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: بذر روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kasier & Lang بازده ...
-
بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده عصاره گل طاووسی Spartium junceum L.
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)محل جمع آوری گیاه: باغ گیاه شناسی ایران فصل جمع آوری گیاه: بهار اندام مورد استفاده: سرشاخه های گلدار روش اسانس گیری: خیساندن در حلال هگزان بازده اسانس: 1.5% نسبت به وزن اولیه گیاه ترکیبهای اصلی: بنزوئیک اسید، 2-آمینو-متیل ...
-
بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس عصاره بادرشبو Dracocephalum moldavica L.
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)محل جمع آوری گیاه: اطراف کرج فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: سرشاخه های گلدار روش اسانس گیری: خیساندن در حلال هگزان بازده ...
-
بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس آویشن شیرازی Zataria multiflora Boiss.
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)محل جمع آوری گیاه: استان فارس فصل جمع آوری گیاه: خرداد ماه اندام مورد استفاده: قسمت هوایی گیاه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kaiser & Lang بازده اسانس: 3.3 درصد نسبت به وزن گیاه خشک
-
بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده عصاره اقاقیا Robina pseudoacacia L.
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)محل جمع آوری گیاه: باغ گیاهشناسی ایران فصل جمع آوری گیاه: بهار اندام مورد استفاده: گل روش اسانس گیری: خیساندن در حلال هگزان بازده اسانس: 0.1% نسبت به وزن گیاه ترکیبهای اصلی: کارواکرول (46.1%)، متیل آنترانیلات (20.6%)، ...
-
پیشگفتار
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)در جلد 1و 2 مجموعه مقالات گیاهان معطر و دارویی،بخشی از نتایج حاصله از طرح تحقیقاتی مشترک موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع و سازمان فائو به نام "گسترش توان تحقیقاتی در زمینه گیاهان معطر" آمده است.این طرح همانگونه که از عنوانش ...
-
بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس گل راعی Hypericum perforatum L.
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)محل جمع آوری گیاه: سیراچال فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: سرشاخه هوایی روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kasier & ...
-
بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس درمنه ترکی Chenopodium botrys L.
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)محل جمع آوری گیاه:کوهدشت فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: قسمتهای هوایی گیاه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kasier & ...
-
بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده عصاره سنجد Elaeagnus angustifolia L.
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)محل جمع آوری گیاه: باغ گیاهشناسی ایران فصل جمع آوری گیاه: بهار اندام مورد استفاده: گل روش اسانس گیری: خیساندن در حلال هگزان بازده اسانس: ...
-
بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس چای کوهی Stachys lavandulifolia Vahl.
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)محل جمع آوری گیاه: سیراچال فصل جمع آوری گیاه: خرداد ماه اندام مورد استفاده: قسمت هوایی گیاه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار Kaiser & Lang بازده اسانس: 3.3 درصد نسبت به وزن گیاه خشک ترکیبهای اصلی: آلفا- توجن (23%)، ...
-
بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس برازمبل Perovskia abrotanoides Karel.
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)محل جمع آوری گیاه: گرگان فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: قسمتهای هوایی گیاه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kaiser & Lang بازده اسانس: 1.8% نسبت به وزن گیاه خشک ترکیبهای اصلی: کامفر (23%)، ...
-
شناسایی ترکیبهای موجود در اسانس گیاه Salvia Reuterana Boiss.
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-04-21)Salvia reuterana در میان حدود 60 گونه سالویای بومی ایران ، رویشگاههای وسیعی را به خود اختصاص داده است.سرشاخه گلدار این گونه معطر در اواخر خرداد و از ارتفاع خرداد و از ارتفاع 2000 متری منطقه فشم- گرمابدر جمع آوری شد. اسانس ...
-
بررسی کمی و کیفی ترکیبهای موجود در اسانس Ferula assa-foetida L.
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-04-21)صمغ انغوزه ferula assa-foetida در مرداد ماه از اطراف کرمان جمع آوری و پس از چندروز به روش تقطیر با بخار آب اسانس گیری شد.راندمان اسانس گیری 17 درصد و اسانس حاصل به رنگ شیری و بسیار بدبو بود. ترکیبهای موجود در اسانس با ...
-
بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس رازک
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-04-21)گیاه رازک Humulus lupulus از منطقه خود آفرین در حاشیه رود ارس جمع آوری و خشک گردید و از روش کلونجر جهت اسانس گیری استفاده شد.پس از تعیین میزان اسانس، ترکیبهای موجود در آن توسط دستگاه کروماتوگرافی گازی ...



