بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده عصاره چای کوهی Stachys lavandolifolia Vahl.
(ندگان)پدیدآور
پدیدآور نامشخص
نوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
محل جمع آوری گیاه: سیراچال
فصل جمع آوری گیاه: بهار
اندام مورد استفاده: سرشاخه های گلدار
روش اسانس گیری: خیساندن در حلال هگزان
بازده اسانس: 5.9% نسبت به وزن گیاه
ترکیبهای اصلی: میرسن (20%)، آلفا- پی نن (18%)، گاما – مورولن (13.2%)، اگنول (7%)
شماره نشریه
1تاریخ نشر
1999-01-211377-11-01
ناشر
موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands
شاپا
1735-09052383-1243



