مرور دوره 06, شماره 11 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 5 از 5
-
برخی از روشهای اندازهگیری کیفیت برهموم
(انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2016-01-21)برهموم از جمله فرآوردههای فرعی زنبورعسل به شمار میرود که تولید آن برای زنبوردار کم هزینه و برای جامعه انسانی پر فایده است. هدف از این مقاله معرفی بیشتر برهموم و توضیحی بر روشهای بررسی ترکیبات شیمیایی آن است. مهمترین ...
-
رشد غدد شیری و فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آن در زنبورهای کارگر
(انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2016-01-21)چکیده: ژل رویال از محصولات اصلی ترشحی غدد هیپوفارنژیال و آرواره ای کارگران جوان می باشد. مطالعات انجام شده نشان داده است که مرفولوژی و ساختار این غدد به سن زنبور ارتباط دارد. از عوامل مؤثر بر فعالیت این ...
-
تأثیر تغذیه سطوح مختلف نشاسته بر پرورش نوزاد و رشد جمعیت کلنی زنبورعسل (Apis mellifera)
(انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2016-01-21)به منظور بررسی اثرات تغذیه باسطوح مختلف نشاسته بر پرورش نوزاد و میزان جمعیت کندو ابتدا تعداد 40 کلنی ازهیبرید های نا مشخص(توده موجود در ایران)از نظر سن ملکه، جمعیت و ذخیره غذایی داخل کندو یکسان سازی شدند سپس از بین این ...
-
معرفی روش بهره برداری عسل طبیعی از درختان بلوط و سایر گونه های درون تهی جنگلی در کوهستان های لرستان
(انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2016-01-21)مردم محلی جنگلنشین از محصولات چوبی و غیرچوبی جنگلی مختلفی استفاده میکنند. این تحقیق روش بهرهبرداری از عسل طبیعی از درختان درون تهی را بهعنوان یک محصول غیرچوبی جنگلی در استان لرستان نشان میدهد. جامعهی انسانی مورد ...
-
تشخیص سریع عامل بیماری لوک اروپایی (ملیسوکوکوس پلوتونیوس) در کلنی های زنبور عسل با روش PCR
(انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2016-01-21)مقدمه : بیماری لوک اروپایی، بیماری نوزادان زنبور عسل می باشد. این بیماری از جمله بیماریهای خطرناک برای کلنی های زنبور عسل محسوب می شود و در اثر باکتری گرم مثبت ملیسوکوکوس پلوتونیوس ایجاد می گردد. این بیماری به صورت گسترده ...



