مرور دوره 17, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 11 از 11
- 
اثر تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب عضله راسته در بره های پرواری فراهانی (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-03-21)این تحقیق با هدف بررسی تأثیر تغذیۀ تفالۀ اسانسگیریشدۀ مرزۀ خوزستانی بر عملکرد پرواری و ترکیب اسیدهای چرب مخلوط عضلۀ راسته با استفاده از 30 رأس برۀ نر فراهانی ششماهه با میانگین وزن 4/1±6/33 کیلوگرم انجام شد. ...
 
- 
تأثیر سطوح مختلف روی بر زخم کف پا و برخی فراسنجه های تولیدمثلی و خونی مرغ های مادر گوشتی (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-03-21)تأثیر روی بر زخم کف پا و فراسنجههای تولیدمثلی و خونی مرغهای مادر گوشتی با استفاده از 300 قطعه مرغ و 40 قطعه خروس سویۀ راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار و پنج تکرار و 15 قطعه مرغ و دو قطعه خروس در ...
 
- 
اثر لسیتین سویا بر عملکرد و فراسنجههای بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-03-21)اثر سطوح گوناگون لسیتین سویا بر عملکرد و فراسنجههای بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی، با استفاده از 180 قطعه جوجهخروس گوشتی سویۀ راس 308 بهمدت 47 روز بررسی شد. جیرههای آزمایشی برای سه دوره پرورش آغازین، رشد، و ...
 
- 
بررسی چندشکلی ناحیه اگزون سوم ژن FABP4 در دو نژاد سیستانی و دشتیاری و ارتباط آن با صفات رشد در گاوهای نژاد سیستانی (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-03-21)چندشکلی ناحیۀ اگزون سوم جایگاه ژن FABP4 و ارتباط الگوهای ژنوتیپی شناساییشده با صفات مرتبط با رشد با استفاده از 45 رأس گاو شامل نژاد سیستانی (30 رأس) و دشتیاری (15 رأس) بررسی شد. DNA از خون کامل ...
 
- 
ناپدید شدن شکمبهای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله کانولای عملآوری نشده و عملآوری شده با پرتوهای گاما و الکترون (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-03-21)این پژوهش بهمنظور بررسی تأثیر دوزهای 25، 50 و 75 کیلوگری پرتوهای یونساز گاما و الکترون، بر ناپدیدشدن شکمبهای اسیدهای آمینه و زیرواحدهای پروتئین کنجالۀ کانولا انجام گرفت. آزمایش تجزیهپذیری با تکنیک کیسههای ...
 
- 
چکیده های انگلیسی (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-03-21)
 
- 
تأثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-03-21)این آزمایش با هدف بررسی تأثیر سیلوکردن بر ارزش غذایی و برخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته انجام شد. محصول فرعی پسته بدون افزودنی بهمدت سه ماه سیلو و همزمان مقداری از آن در آفتاب خشک شد. ترکیبات ...
 
- 
اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچینهای ژاپنی (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-03-21)تأثیر نانوذرات کروم بر عملکرد و صفات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی تحت تنش فیزیولوژیکی با استفاده از 360 قطعه جوجه بلدرچین ژاپنی از 17 تا 35روزگی در شش تیمار، چهار تکرار، و 15 قطعه پرنده در هر تکرار بررسی شد. تیمارها ...
 
- 
تأثیر افزودن پروبیوتیک پروتکسین به جیرههای آلوده به آفلاتوکسین بر عملکرد بلدرچین ژاپنی (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-03-21)تأثیر پروتکسین در کاهش تأثیرات منفی تغذیة جیرههای حاوی آفلاتوکسین B1 بر عملکرد، پاسخ ایمنی، کیفیت گوشت و فلور میکروبی ایلئوم با استفاده از 320 قطعه بلدرچین ژاپنی هفتروزه در قالب طرح کاملاً تصادفی با ...
 
- 
تعیین سهم عوامل هزینهای موثر بر قیمت تمام شده هر کیلوگرم مرغ گوشتی با روش تصمیم گیری چند شاخصه در استان تهران (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-03-21)این مطالعه برای تعیین سهم عوامل هزینهای مؤثر بر قیمت تمامشدۀ هر کیلوگرم مرغ با روش تصمیمگیری چندشاخصه در استان تهران انجام گرفت. مزارع براساس هزینۀ تولید هر کیلوگرم مرغ زنده، به سه گروه هزینۀ کمتر از 35000، بین ...
 
- 
بررسی اثر منابع آلی و غیرآلی در باند کردن عناصر معدنی در شرایط برون تنی (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-03-21)در این آزمایش، توانایی پلیساکاریدهای غیرنشاستهای از دو منبع گندم و جو بهعنوان منابع آلی و پرلیت بهعنوان منبع غیرآلی در باندکردن کاتیونهای منگنز، آهن، روی، و مس در شرایط برونتنی بررسی شد. مقدار رطوبت، پروتئین، ...
 



