ناپدید شدن شکمبهای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله کانولای عملآوری نشده و عملآوری شده با پرتوهای گاما و الکترون
(ندگان)پدیدآور
قنبری, فرزادقورچی, تقیشورنگ, پروینمنصوری, هرمزتربتی نژاد, نورمحمدنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
این پژوهش بهمنظور بررسی تأثیر دوزهای 25، 50 و 75 کیلوگری پرتوهای یونساز گاما و الکترون، بر ناپدیدشدن شکمبهای اسیدهای آمینه و زیرواحدهای پروتئین کنجالۀ کانولا انجام گرفت. آزمایش تجزیهپذیری با تکنیک کیسههای نایلونی اجرا شد. بدین منظور از سه رأس گاو نر تالشی مجهز به فیستولای شکمبهای استفاده شد. روند ناپدیدشدن شکمبهای زیرواحدهای پروتئین کنجالۀ کانولا، با تکنیک الکتروفورز ژل پلیآکریلامید در حضور سدیم دودسیلسولفات تعیین شد. پرتوتابی موجب کاهش تجزیهپذیری شکمبهای اسیدهای آمینه شد (05/0P
کلید واژگان
الکتروفورزپرتوهای یونساز
تجزیهپذیری
کروسیفرین
کنجاله کانولا
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2015-03-211394-01-01
ناشر
دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan
سازمان پدید آورنده
استادیار گروه علوم دامی، دانشکدۀ کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه گنبد کاووس، ایراناستاد گروه تغذیۀ دام و طیور، دانشکدۀ علوم دامی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، ایران
استادیار پژوهشگاه علوم و فنون هستهای، پژوهشکدۀ کشاورزی هسته ای کرج، ایران
استادیار بخش تغذیه و فیزیولوژی دام و طیور، مؤسسۀ تحقیقات علوم دامی کشور، کرج، ایران
استاد گروه تغذیۀ دام و طیور، دانشکدۀ علوم دامی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، ایران
شاپا
2009-67762382-994X




