اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچینهای ژاپنی
(ندگان)پدیدآور
برنجیان, عاطفهشریفی, سید داودمحمدی سنگ چشمه, عبداللهغضنفری, شکوفهنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
تأثیر نانوذرات کروم بر عملکرد و صفات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی تحت تنش فیزیولوژیکی با استفاده از 360 قطعه جوجه بلدرچین ژاپنی از 17 تا 35روزگی در شش تیمار، چهار تکرار، و 15 قطعه پرنده در هر تکرار بررسی شد. تیمارها شامل شاهد منفی (بدون تنش) و پنج تیمار تحت تنش فیزیولوژیکی حاوی سطوح گوناگون نانوذرات کروم (صفر، 200، 400، 800، و 1200 میکروگرم بر کیلوگرم جیره) بودند. از افزودن دگزامتازون به جیره (6/0 میلیگرم در کیلوگرم وزن بدن) برای ایجاد تنش فیزیولوژیک استفاده شد. تنش فیزیولوژیکی موجب کاهش مصرف خوراک، کاهش رشد، افزایش ضریب تبدیل غذایی، و افزایش مقدار مالون دیآلدهید (MDA) گوشت سینه و ران شد (05/0P
کلید واژگان
بلدرچین ژاپنیتنش فیزیولوژیکی
کیفیت گوشت
مالون دیآلدهید
نانوذرات کروم
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2015-03-211394-01-01
ناشر
دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan
سازمان پدید آورنده
کارشناس ارشد، گروه علوم دام و طیور، پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران، پاکدشتـایراندانشیار، گروه علوم دام و طیور، دانشگاه تهران، پاکدشتـایران
استادیار، گروه علوم دام و طیور، پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران، پاکدشتـایران
استادیار، گروه علوم دام و طیور، پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران، پاکدشتـایران
شاپا
2009-67762382-994X




