مرور دوره 5, شماره 2 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
- 
موردکاوی تجربه گذار به دانشگاه کارآفرین: دانشگاه بسان یک زیستبوم کارآفرینی خرد (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2018-08-23)امروزه، موسسات آموزش عالی نیازمند تلفیق کارآفرینی در تمامی رشتهها، گرایشهای تخصصی و دورههای آموزشی ارائه شده هستند تا از این طریق بتوانند همسو با بازار کار پویا در قرن بیست و یکم حرکت کنند. همگرایی نوآوری با ذهنیت و ...
 
- 
توسعه کارآفرینی سبز در راستای پیشبرد توسعه پایدار (با تکیه بر کشاورزی ارگانیک، محصول سالم و کشاورزی دقیق) (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2018-08-23)در جهان امروز کارآفرینی سبز به عنوان راهبردی اثربخش برای توسعه اقتصادی-اجتماعی کشورها شناخته شده است، و توسعه آن در بخش کشاورزی میتواند نقش مهمی در اشتغالزایی پایدار، کاهش مشکلات زیستمحیطی، کاهش بیماریها و امراض ناشی ...
 
- 
تحلیل وضعیت خوشههای کسب و کار در بخش کشاورزی و توسعه آنها در ایران (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2018-08-23)خوشه کشاورزی به تراکم تولیدکنندگان و کسب و کارهای کشاورزی در یک زمینه فعالیتی گفته میشود که دارای مزیت و چالشهای مشترک هستند و در منطقه جغرافیایی مشخصی مشغول فعالیت میباشند. توسعه خوشههای کشاورزی به عنوان یک رویکرد ...
 
- 
ارائه مدل فرآیندی بومی جهت توسعه کسب و کارهای خانگی در استان کرمانشاه (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2018-08-23)کسب و کارهای خانگی یکی از مهمترین بخشهای کسب و کار هستند که در سالهای اخیر، مراجع سیاستگذاری در کشورهای مختلف به صورتهای گوناگون از آن حمایت میکنند. در کشور ما نیز در موقعیت خطیر کنونی، پرداختن به موضوع کسب و کارهای ...
 
- 
کارآفرینی روستایی پایدار: پاسخی به پیامدهای توسعه بیحد و مرز کارآفرینی در نواحی روستایی (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2018-08-23)کارآفرینی به عنوان یکی از مهمترین تلاشهای توسعه روستایی شناخته شده است. پژوهشگران و سیاستگذاران به کارآیی این مفهوم باور دارند و همواره برای توسعه آن در نقاط روستایی تلاش میکنند. اما پرسش اساسی آن است که آیا توسعه ...
 
- 
شناسایی موانع راه اندازی کسب و کارهای کشاورزی ارگانیک در ایران (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2018-08-23)امروزه بخش کشاورزی در جهت برطرف نمودن نیاز روزافزون مایحتاج غذایی به دلیل رشد سریع جوامع بشری با گسترش علوم و فناوریهای جدید، تولیدات خود را به صورت کمی افزایش داده است. اما این افزایش تولید باعث ایجاد مشکلات زیستمحیطی، ...
 



