• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Journal of Food Biosciences and Technology
    • Volume 08, Issue 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Journal of Food Biosciences and Technology
    • Volume 08, Issue 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    An Overview on Edible Oils with Integrity Approach

    (ندگان)پدیدآور
    Piravi Vanak, Z.
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    316.7کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    Research Paper
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    The issue of the integrity of edible oils and fats can be considered in three main areas of safety, authenticity and quality in accordance with the standardization approach. Safety is the most essential part of the food, including edible oils, due to effects on health of consumers. Authenticity equivalent to purity is also an important aspect of this approach. The nature and prevention of fraud in the trade are examples of this part. The role of quality part in respect of nutritional value, durability during storage and apparent characteristics in terms of acceptance and satisfaction of consumers is indisputable.
    کلید واژگان
    Authenticity
    Edible Oils
    Integrity Approach
    Quality
    Safety

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2018-07-01
    1397-04-10
    ناشر
    Tehran Science and Research Branch, Islamic Azad University
    سازمان پدید آورنده
    Associate Professor of Research Center of Food Industries and Agriculture, Standard Research Institute-ISIRI, Iran.

    شاپا
    2228-7086
    URI
    http://jfbt.srbiau.ac.ir/article_12400.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/270066

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب