مرور دوره 3, 3 (11) پاییز بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
- 
ارزیابی بهداشتی فلزات سنگین آرسنیک و روی در برنجهای کشت شده در استان فارس (مطالعه موردی: مزارع فیروزآباد) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2013-11-22)امنیت غذایی در کنار حفظ محیط زیست به یک موضوع مهم جهانی تبدیل شده است. تجمع آرسنیک و روی در برنج به عنوان یک فاجعه برای جنوب شرق آسیا شمرده میشود، جایی که برنج به عنوان یک غذای اصلی به شمار میرود. با توجه به این ...
 
- 
مطالعه میزان آلودگی میکروبی بستنیهای سنتی تولید و عرضه شده در شهر مراغه در سال 1391 (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2013-11-22)در ایران تولید بستنیهای سنتی یا غیرپاستوریزه که به روش دستی تهیه میشود سابقه دیرینه داشته و مصرف آن در ماههای گرم سال بخصوص در بین کودکان بسیار رایج میباشد. آلودگی این محصول به میکروارگانیسمهای بیماریزا ...
 
- 
مطالعه میزان سرب و کادمیوم در پنیر فراپالایش و ماست تولید شده در کارخانههای شیر پگاه اصفهان و گلپایگان (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2013-11-22)شیر ترکیب پیچیدهای از مواد معدنی و زیستی مهمی است که برای رشد و تکامل نوزاد پستانداران لازم و ضروری است و ممکن است توسط فلزات سنگین نظیر سرب و کادمیوم آلوده شود. در این بررسی میزان غلظت سرب و کادمیوم در 12 نمونه ماست و ...
 
- 
تعیین انتروتوکسینهای کلاسیک استافیلوکوکوساورئوس جداشده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2013-11-22)این مطالعه با هدف تعیین انتروتوکسینهای کلاسیک استافیلوکوکوس اورئوسهای جدا شده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روشELISA انجام شده است. در تابستان 1391 در مجموع 420 نمونه انواع ناگت مرغ از مراکز ...
 
- 
بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنیهای پروبیوتیک و سینبیوتیک کمچرب (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2013-11-22)در این مطالعه بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس بعد از انجماد و در طی 90 روز نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس در بستنیهای پروبیوتیک و سینبیوتیک کمچرب مورد مطالعه ...
 
- 
جداسازی و شناسایی باکتریهای لاکتیکی از محصولات لبنی سنتی کلیبر، هریس و ورزقان (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2013-11-22)پروبیوتیکها مکملهای غذایی از میکروارگانیسمهای زندهای هستند که با قرار گرفتن در محیط روده میتوانند تعادل میکروبی را در جهت افزایش سودمندی آنها اصلاح کنند و با فعالیت خود مانع از فعالیت میکروارگانیسمهای غیر مفید و ...
 



